211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου – Λούκας Γιώρκας: Είναι ζευγάρι;

Έλλη Κοκκίνου εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η απάντηση του τραγουδιστή.

Έλλη Κοκκίνου και Λούκας Γιώρκας το καλοκαίρι αυτό συνεργάζονται επί σκηνής, πραγματοποιώντας εμφανίσεις στην Κύπρο και το νυχτερινό κέντρο Theama Venue στη Λεμεσό. Την ίδια στιγμή υπάρχει μια έντονη φημολογία που τους θέλει να είναι και ζευγάρι στην προσωπική τους ζωή. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα “Real” για τις φήμες αυτές και ξεκαθάρισε το τοπίο.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

«Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Με την Έλλη είμαστε καλοί συνεργάτες, γελάμε, περνάμε ωραία και μετά το βράδυ ο καθένας επιστρέφει στο σπίτι του και στην προσωπική του ζωή. Μπορώ να πω, όμως, ότι είναι από τις πιο όμορφες συνεργασίες που είχα κι ας είναι ακόμα στην αρχή», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ωστόσο για τη γενικότερη φάση στα προσωπικά του, είπε: «Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατέψω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα».

Έλλη Κοκκίνου – Λούκας Γιώρκας: Είναι ζευγάρι;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024