211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεύτερη παράταση στις εμφανίσεις της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ολοκληρώνει τελικά τις εμφανίσεις της;

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσίασε και αυτό τον χειμώνα ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό στο χώρο του «Hotel Ερμού». Η αγαπημένη ερμηνεύτρια κάθε Κυριακή κερδίζει τις εντυπώσεις με το πρόγραμμά της και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, η ερμηνεύτρια πήρε μία παράταση και τώρα δίνεται και δεύτερη παράταση στις παραστάσεις για τις Κυριακές 20/1, 27/1, 3/2 και 10/2, ξεκινώντας νωρίς, στις 20:30. Το μεγάλο φινάλε της θα γίνει λοιπόν στις 10 Φεβρουαρίου.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, στην ίδια σκηνή, τις Παρασκευές και τα Σάββατα απολαμβάνουμε το μοναδικό πρόγραμμα της Άννας Βίσση. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ξεκίνησε τις εμφανίσεις της εκεί, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και ήδη γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Κάθε εβδομάδα ο χώρος του νυχτερινού κέντρου είναι ασφυκτικά γεμάτος από τους θαυμαστές της που συρρέουν να την απολαύσουν.

Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Ποιος είναι άραγε ο χώρος στον οποίο θα βρεθεί; Αναμένουμε να μάθουμε σύντομα, όπως επίσης περιμένουμε και τις επόμενες εμφανίσεις της. Δες  παρακάτω την ανακοίνωση του κέντρου.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεύτερη παράταση στις εμφανίσεις της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024