211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Για 4 εμφανίσεις στο «Fix Factory Of Sound»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στη Θεσσαλονίκη ανεβαίνει η αγαπημένη ερμηνεύτρια

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της στην Αθήνα και τη σκηνή του Hotel Ερμού, όπου πλέον βλέπουμε σε εμφανίσεις την Άννα Βίσση, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix Factory Of Sound», με ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε πολύ.

Anodos Live Stage: Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Μαζί της στη σκηνή, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο συνθέτης που μας έχει χαρίσει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει φυσικά όλες τις μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης τραγουδίστριας, αγαπήθηκε πολύ στην Αθήνα και το μόνο βέβαιο είναι πως αυτό θα συμβεί και στη Θεσσαλονίκη.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα κάνει την πρεμιέρα της στο «Fix Factory Of Sound» το Σάββατο  26 Ιανουαρίου και θα ακολουθήσουν άλλες τρεις παραστάσεις, στις  2, 9 και 16 Φεβρουαρίου 2019. Δες παρακάτω την αφίσα των εμφανίσεων που έρχονται σύντομα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τα Σάββατα στο αγαπημένο στέκι της συμπρωτεύουσας έχουν πλέον άλλη αίγλη με την αγαπημένη τραγουδίστρια στο τιμόνι του προγράμματος για τουλάχιστον έναν μήνα. Αναμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα αυτή της διάσημης ερμηνεύτριας.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Για 4 εμφανίσεις στο «Fix Factory Of Sound»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024