211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με πολιτικό

Ελενη Χατζιδου που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο πρωταθλητής είναι απόλυτα ερωτευμένοι και ο γάμους τους ήρθε να επισφραγίσει και επίσημα την ευτυχία τους.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Οι δύο τους παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώ στη συνέχεια, ύστερα από το τέλος της τελετής δήλωσαν: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι», είπε ο αθλητής, ενώ η τραγουδίστρια δήλωσε «Ήταν γρήγορο. Έχουμε και τον θρησκευτικό γάμο μετά. Πολύ ωραία στιγμή, οι φίλοι μας κοντά μας».

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Η Ελένη Χατζίδου αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Σεπτέμβριο, που είναι κορίτσι και θα το ονομάσουν Μελίτα – Δήμητρα. Μια από τις καλύτερες περιόδους της τραγουδίστριας, την οποία είδαμε τελευταία φορά σε πίστα στις αρχές του χρόνου στο North Live Stage και σίγουρα δεν θα δούμε ούτε την επόμενη σεζόν, αφού θα αφοσιωθεί στη νεογέννητη κόρη της. Να ζήσουν!

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με πολιτικό

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024