211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δήμος Αναστασιάδης: Πότε κάνει πρεμιέρα στο νεοσύστατο Stairs Athens;

Δήμος Αναστασιάδης ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα νέο μαγαζί με ένα σούπερ νεανικό σχήμα!

Η Πλάκα και η οδός Λυσίου αναβιώνουν φέτος μέσα από την εμφάνιση ενός ολοκαίνουριου στεκιού, του Stairs Athens το οποίο θα εγκαινιάσουν με εμφανίσεις ο Δήμος Αναστασιάδης και 90s αγαπημένη, Μαντώ! Οι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες θα κάνουν την πρεμιέρα τους το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021, και θα είναι κοντά μας με ένα σούπερ νεανικό πρόγραμμα κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.

Μαζί τους θα δούμε και μερικούς ακόμα νέους καλλιτέχνες που θα ολοκληρώνουν το σούπερ ανεβαστικό πρόγραμμα με τον καλύτερο τρόπο. Ανάμεσα σε αυτούς, η Χριστίνα Μήλιου, η Ιλένια Γουίλιαμς και η Ναυσικά.

Ακόμα μία νέα είσοδος έρχεται στην Αθήνα για να ταράξει τα νερά της διασκέδασης τον χειμώνα 2021 και να πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στον My Radio 104,6. Παράλληλα, σε πολύ λίγες μέρες αναμένουμε και τη νέα του κυκλοφορία με τίτλο «Πες», ένα τραγούδι που αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις αυτές και θα γίνει ένα από τα μεγάλα hit της σεζόν.

Δήμος Αναστασιάδης: Πότε κάνει πρεμιέρα στο νεοσύστατο Stairs Athens;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024