211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Η αναφορά στον Βασίλη Καρρά σε συναυλία

Δέσποινα Βανδή, καρρας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Σε έχω στην καρδιά μου», λέει η τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία της με μια ιδιαίτερα συγκινητική αναφορά στον αείμνηστο Βασίλη Καρρά, κάνοντας την έναρξη της από τα Γιάννενα στις 10 Ιουνίου. Αυτή η περιοδεία σηματοδοτεί τα 30 χρόνια της στη μουσική βιομηχανία, και δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χωρίς να αποτίσει φόρο τιμής σε έναν από τους μεγαλύτερους συντελεστές της καριέρας της.

Όταν έφτασε η στιγμή να ερμηνεύσει το «Γέλα Μου», το πρώτο της τραγούδι, η Βανδή δεν μπορούσε να παραλείψει να μιλήσει για τον άνθρωπο που της το προσέφερε, τον Βασίλη Καρρά. Το τραγούδι αυτό, γραμμένο από τον Καρρά, αποτέλεσε την αφετηρία της καριέρας της και παραμένει ένα από τα πιο γνωστυά και διαχρονικά τραγούδια της.

Η Δέσποινα, εμφανώς συγκινημένη, αναφέρθηκε στη στιγμή που ο Καρράς τής έδωσε το τραγούδι και στο πώς αυτή η πράξη καθόρισε το μέλλον της. Είπε χαρακτηριστικά: «Ο αγαπημένος μου, Βασίλης Καρράς. Βασίλη μου, σε έχω στην καρδιά μου. Μου έδωσε το πρώτο μου τραγούδι και όλα ξεκίνησαν έτσι απλά».

Ο Βασίλης Καρράς, που έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2023, άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στη μουσική της Ελλάδας. Η συνεισφορά του στην καριέρα πολλών καλλιτεχνών, και ιδιαίτερα της Δέσποινας Βανδή, υπήρξε καθοριστική.

Αναφερόμενη στα πρώτα της βήματα, η τραγουδίστρια τόνισε το πώς η μητέρα της την ενθάρρυνε να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Ο συγκινητικός αυτός φόρος τιμής της τραγουδίστριας στον Καρρά, στο παρακάτω βίντεο.

Δέσποινα Βανδή: Η αναφορά στον Βασίλη Καρρά σε συναυλία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024