211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabaret Athens: Πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε – 6 ακόμα shows

Cabaret Athens απεργης 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ρίχνουν αυλαία Απέργης και Μαλού;

Το Cabaret Athens και ο Νίκος Απέργης επιστρέφουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ετοιμάζοντας το έδαφος για μια ακόμα συναρπαστική συνεργασία. Από τις 7 Οκτωβρίου 2023, οι θαυμαστές τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, με τη Μαλού Κυριακοπούλου στο πλευρό τους κάθε Σάββατο και Κυριακή. Ετοιμαστείτε για μια σεζόν γεμάτη απρόβλεπτες εκπλήξεις και αστείρευτη διασκέδαση!

Το σχήμα μετρά πλέον έξι μήνες sold out εμφανίσεων και σιγά σιγά πλησιάζει προς το τέλος του, όπως έκανε γνωστό το ίδιο το μαγαζί μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Εκεί ανάρτησε ένα βίντεο και το συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο γράφοντας: «6 μήνες sold-out παραστάσεων και μόνο 6 ραντεβού έμειναν μέχρι τον μεγάλο φινάλε! Ελάτε μαζί μας για την ηλεκτρισμένη εμπειρία καμπαρέ που ήταν το talk of the town της πόλης. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος του μουσικού μας ταξιδιού». 

Συγκεκριμένα, η τελευταία βραδιά του σχήματος θα είναι αμέσως μετά το Πάσχα, και συγκεκριμένα την Κυριακή 23 Απριλίου 2023. Δες παρακάτω τo trailer με αυτή τη νέα ανακοίνωση για το επερχόμενο φινάλε σε λίγες μέρες.

Cabaret Athens: Πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε – 6 ακόμα shows

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cabaret (@cabaret_athens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024