211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Live Party: Στιγμές από την πρεμιέρα Φέρρη – Josephine

Φέρρης - Josephine
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν τη συνεργασία στο Barbarella Live Party.

Με απόλυτη ενέργεια και διάθεση, ο Θοδωρής Φέρρης, μαζί με την εκρηκτική Josephine, ανέβηκαν στην πίστα του αγαπημένου και ιστορικού στεκιού της παραλιακής Barbarella Live Party και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που – όπως θα ήταν αναμενόμενο – έκλεψε τις εντυπώσεις.

Κάθε Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – και Σάββατο, ο διάσημος τραγουδιστής και η απίθανη performer ήταν και πάλι κοντά στο κοινό τους. Ύστερα από εφτά ολόκληρους μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων, το σχήμα έριξε αυλαία στις 20 Ιανουαρίου 2024.

Τώρα, η συνεργασία αυτών των δύο καλλιτεχνών, η οποία καλά κρατεί εδώ και καιρό, συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella Live Stage. Οι δύο τραγουδιστές ήρθαν να πάρουν τη σκυτάλη από τον Διονύση Σχοινά και τον Στέλιο Ρόκκο, το σχήμα που είδαμε πολύ πρόσφατα να κάνει φινάλε σε αυτή τη σκηνή.

Η πρεμιέρα τους έγινε την περασμένη Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024, και έκτοτε το σχήμα είναι κοντά στους Θεσσαλονικείς, με ένα μοναδικό πρόγραμμα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο που θα ξεσηκώσει το κοινό και αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή διασκέδαση της συμπρωτεύουσας τη χειμερινή σεζόν 2024. Παρακάτω, μπορείς να δεις βίντεο από στιγμές του πρώτου διημέρου εμφανίσεων του σχήματος που ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό της συμπρωτεύουσας.

Barbarella Live Party: Στιγμές από την πρεμιέρα Φέρρη – Josephine

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024