211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Live Party: Πότε κάνουν φινάλε Φέρρης – Josephine;

Φέρρης - Josephine
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα σχήμα που ξεχώρισε – ποιος θα τους διαδεχθεί;

Δύο μήνες μετά την εντυπωσιακή τους πρεμιέρα, ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία από την πίστα του Barbarella Live Party, στο οποίο τους απολαμβάνουμε από τα τέλη Ιανουαρίου 2024.

H πίστα του Barbarella Live Party υποδέχθηκε για ακόμα μια σεζόν τον Θοδωρή Φέρρη πριν λίγο καιρό. Με απόλυτη ενέργεια και διάθεση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με την εκρηκτική Josephine, ανέβηκαν στην πίστα του αγαπημένου και ιστορικού στεκιού της Θεσσαλονίκης και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που – όπως θα ήταν αναμενόμενο – έκλεψε τις εντυπώσεις.

Κάθε Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – και Σάββατο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η εκρηκτική performer είναι κοντά στο κοινό τους. Ύστερα από δύο μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων, το σχήμα ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία το Σάββατο, 6 Απριλίου 2024.,

Όπως θα δεις στην παρακάτω ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου, τέσσερις ακόμα βραδιές απέμειναν για το σχήμα αυτό, το οποίο λέγεται πως θα διαδεχθεί ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος την ίδια μέρα θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στον Βοτανικό. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αγαπάει τη Θεσσαλονίκη και το δείχνει και δεν θα μπορούσε να μην εμφανιστεί εκεί και αυτή τη σεζόν.

Barbarella Live Party: Πότε κάνουν φινάλε Φέρρης – Josephine;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024