211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Live Athens: Χειμώνας 2024 με Δημητρίου Αναστασιάδη

Άντζελα Δημητρίου κοιτάει από παράθυρο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα οι δύο καλλιτέχνες;

Στις αρχές του 2024, η πόλη των Αθηνών θα φωτίζεται από την λάμψη των αγαπημένων σταρ και την ηχηρή έναρξη του νέου σχήματος στο Barbarella Live  Athens. Το ολοκαίνουργιο μουσικό στέκι, μετά την πρεμιέρα του, φιλοδοξεί να γίνει ο προορισμός για αξέχαστες νύχτες διασκέδασης.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στον κόσμο της μουσικής με τη συναρπαστική συνύπαρξη δύο εκρηκτικών προσωπικοτήτων. Η εμβληματική Άντζελα Δημητρίου και ο εντυπωσιακός Δήμος Αναστασιάδης θα πρωταγωνιστήσουν σε μια σειρά εκρηκτικών εμφανίσεων, υποσχόμενοι να αναστατώσουν τα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε με μια ξεχωριστή ανάρτηση στα social media, καθιστώντας σαφές ότι η πρεμιέρα τους στο Barbarella Athens θα είναι απλά μοναδική. Ένα βίντεο που συνόδευε την ανακοίνωση έδωσε μια γεύση από το τι να περιμένει ο κόσμος, ενώ η λεζάντα έκανε την υπόσχεση για αξέχαστες βραδιές πραγματικότητα.

Η συνύπαρξη των δύο αυτών καλλιτεχνών στο Barbarella Athens θα αποτελέσει έναν συνδυασμό εκρηκτικής ενέργειας και ακαταμάχητου ταλέντου, υποσχόμενο να μαγέψει και να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.

Το νυχτερινό κέντρο ανακοίνωσε και επίσημα αυτή τη συνεργασία μέσα από ένα βίντεο στα σόσιαλ μίντια, το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

Πρεμιέρα 07/02 με το απόλυτο σχήμα στο Β𝐀𝐑Β𝐀𝐑𝐄𝐋𝐋𝐀 𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐀𝐓𝐇𝐄𝐍𝐒 . Η θρυλική @angeladimitriou_official και ο δυναμικός @dimosanastasiadisofficial έρχονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο για να απογειώσουν τα βράδια μας 

Barbarella Live Athens: Χειμώνας 2024 με Δημητρίου Αναστασιάδη

Οι δύο καλλιτέχνες έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος από ένα ακόμα δυναμικό δίδυμο, που έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα του νέου νυχτερινού κέντρου πολύ δυναμικά. Ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε την εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου, και μαζί μάς χάρισαν έναν αξεπέραστο χειμώνα ζωντανών εμφανίσεων που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Την Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου, το νέο αθηναϊκό spot Barbarella Athens γέμισε από τη λάμψη μεγάλων σταρ, καθώς ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής συνάντησε την εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου, υποσχόμενοι ανεπανάληπτες νύχτες γεμάτες μουσική και χορό, έκαναν την πρεμιέρα τους.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το Barbarella φιλοξενούσε αυτό το ξεχωριστό μουσικό σχήμα, προσφέροντας στο κοινό της Αθήνας την ευκαιρία να ζήσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Στο πλευρό των δύο αυτών αξιοσημείωτων καλλιτεχνών, βρισκόταν και ο Γιάννης Γρόσης.

Το σχήμα μέτρησε σχεδόν τρεις μήνες επιτυχίας και πλέον έριξε αυλαία στις 20 Ιανουαρίου 2024 – ήταν άλλωστε για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Το δίδυμο αυτό αγαπήθηκε τρελά από το κοινό της πόλης και κάθε Τετάρτη και Σάββατο παρουσίασε ένα πρόγραμμα που πραγματικά ξεχώρισε και ξεσήκωσε το κοινό της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024