211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Live Athens: Πότε κάνουν φινάλε Πανταζής – Κοκκίνου;

Πανταζής και κοκκίνου στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τρεις τελευταίες εμφανίσεις απομένουν για το σχήμα!

Η σκηνή γεμίζει από τη λάμψη των μεγάλων ονομάτων στο Barbarella Live Athens, όπου ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής συναντά την εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου, υποσχόμενοι νύχτες γεμάτες μουσική και χορό. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το κοινό της Αθήνας συγκεντρώνεται για να απολαύσει το πρωτοποριακό αυτό σόου που έχει συναρπάσει τις καρδιές τους.

Αν και η στιγμή του φινάλε πλησιάζει, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τρεις ακόμα ευκαιρίες για τους θαυμαστές να απολαύσουν το θέαμα. Το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024, η Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου και το επόμενο Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024, αποτελούν τις τελευταίες ευκαιρίες για να μπει κανείς στον μαγικό κόσμο αυτού του σχήματος.

Ο Γιάννης Γρόσης προσφέρει την τέλεια συμπληρωματική νότα σε ένα θέαμα που ξεσηκώνει το κοινό κάθε εβδομάδα. Κάθε παράσταση ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης.

Για όσους δεν πρόλαβαν ακόμα να ζήσουν την εμπειρία αυτής της μουσικής περιπέτειας, η ευκαιρία είναι ακόμα εδώ. Κάθε νύχτα είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μουσικά σχήματα της πόλης, ένα ταξίδι στον κόσμο της μουσικής με την υπογραφή των Πανταζή και Κοκκίνου, αλλά και του Γρόση. Ένα μοναδικό σχήμα που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε, εάν δεν έχετε απολαύσει μέχρι στιγμής.

Barbarella Live Athens: Πότε κάνουν φινάλε Πανταζής – Κοκκίνου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024