211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Live Athens: Φαντασμαγορικό φινάλε για Πανταζή – Κοκκίνου

Πανταζής - Κοκκίνου στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνης έριξαν αυλαία εντυπωσιακά.

Στο Barbarella Live Athens, το φινάλε ήταν πιο απολαυστικό από ποτέ, με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου να αποχαιρετούν το κοινό τους με μια επική εμφάνιση στις 20 Ιανουαρίου 2024.

Μετά από τρεις μήνες γεμάτους επιτυχία, οι δυο τους έριξαν αυλαία σε μια σειρά περιορισμένων εμφανίσεων που κατέκτησαν την καρδιά της Αθήνας. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το Barbarella έδινε τη σκυτάλη σε αυτό το μοναδικό σχήμα, χαρίζοντας στο κοινό της πόλης στιγμές απόλυτης διασκέδασης.

Το «Grand Finale» ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό από ό,τι περίμενε κανείς. Το νυχτερινό κέντρο ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξή του και υποσχέθηκε νέες συναντήσεις σύντομα. Η τελευταία βραδιά ήταν απλά ένας πανικός, με λουλούδια να κατακλύζουν την πίστα, δημιουργώντας ένα μαγικό τοπίο για τους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Η πρεμιέρα του Πανταζή και της Κοκκίνου στο Barbarella Athens, πριν λίγους μήνες, ήταν εξίσου ανεπανάληπτη. Η λάμψη των σταρ γέμισε το νέο αθηναϊκό hot spot, υποσχόμενη μουσική και χορό σε μια σειρά από αξέχαστες νύχτες.

Μαζί τους, ο Γιάννης Γρόσης συνέβαλε στη μαγεία αυτών των εμφανίσεων, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Καθώς το Barbarella Live Athens αποχαιρέτησε το αγαπημένο του σχήμα, οι αναμνήσεις από αυτές τις μαγικές εμφανίσεις θα παραμείνουν ζωντανές στην μνήμη του κοινού, περιμένοντας πώς και πότε θα ανανεωθεί το ραντεβού για νέες μουσικές περιπέτειες.

Barbarella Live Athens: Φαντασμαγορικό φινάλε για Πανταζή – Κοκκίνου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024