211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Απόψε θέλω: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη;

Πέτρος Ιακωβίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στην Αθήνα, κυκλοφορεί νέα επιτυχία!

Σύντομα, ο Πέτρος Ιακωβίδης θα μας εντυπωσιάσει με μια ακόμα επιτυχία που είναι έτοιμη να αναδείξει και πάλι το ταλέντο του. Η επερχόμενη επιτυχία του, με τίτλο “Απόψε θέλω”, θα κυκλοφορήσει επίσημα την επόμενη Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024, από την αξιόλογη δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

To νέο κομμάτι θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, στιγμιότυπα από το οποίο μοιράστηκε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδωσε μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε και θα μας ξεσηκώσουν σύντομα!

Απόψε θέλω: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη;

Οι εμφανίσεις του τραγουδιστή

Στη Θεσσαλονίκη, στο λαμπερό Vogue Club, η Λένα Ζευγαρά και ο Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν την εντυπωσιακή τους είσοδο στις 10 Νοεμβρίου 2023, συναρπάζοντας το κοινό με μια σειρά μοναδικών εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο για μήνες.

Ωστόσο, οι λαμπερές αυτές βραδιές έφτασαν στο τέλος τους πρόσφατα.

Τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη;

Σύντομα, θα τον απολαύσουμε στην ανανεωμένη πίστα του Frangelico (Vogue Athens) δίπλα στη Ρία Ελληνίδου και τον Χρήστο Σαντικάι. Το κέντρο αποκάλυψε πρόσφατα με ένα post τη συνεργασία τους, ενώ περιμένουμε πυρετωδώς την επίσημη ανακοίνωση με την ημερομηνία της επερχόμενης πρεμιέρας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024