211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Apla Ellinika | Ποιον θα δούμε στο επόμενο Sfera party;

Apla Ellinika | Ποιον θα δούμε στο επόμενο Sfera party;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτός είναι ο καλλιτέχνης που θα πρωταγωνιστήσει αυτή την Τετάρτη 

Κάθε Τετάρτη στην πόλη γίνεται ο απόλυτος χαμός! Το Apla Ellinika και ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera συνεργάζονται για να μας χαρίσουν το πιο τρελό ελληνικό πάρτι. Και αυτήν την εβδομάδα, πρωταγωνιστής είναι ο Γιώργος Λιβάνης, ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές.

Το πάρτι αυτό είναι το έβδομο της σειράς και προβλέπεται να είναι ακόμα μια επιτυχία, όπως κάθε φορά. Ο Λιβάνης θα πάρει τη σκυτάλη από τον Βασίλη Δήμα, που ήταν ο προηγούμενος καλεσμένος και ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια του.

Σύντομα, θα μπορούσαμε να ξαναζήσουμε τον ίδιο ρυθμό με όλες τις προηγούμενες βραδιές, όπου τραγούδησαν τις μεγάλες τους επιτυχίες μπροστά μας τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Κάθε εβδομάδα είναι μια νέα ευκαιρία να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική με ένα διαφορετικό τρόπο, με έναν διαφορετικό καλεσμένο.

Στις βραδιές αυτές, η πόλη γεμίζει με ρυθμό και ενέργεια. Και αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι διαφορετικά. Με τον Λιβάνη στη σκηνή, είναι σίγουρο ότι θα ζήσουμε μια αξέχαστη νύχτα, γεμάτη μουσική και χορό!

Εδώ, θα βρεις ποιοι ήταν οι προηγούμενοι καλλιτέχνες που πρωταγωνίστησαν στις Sfera βραδιές.

Apla Ellinika |Ποιον θα δούμε στο επόμενο Sfera party;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024