211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: Απούσα από τη συνέντευξη τύπου για το Barbarella Athens

Άντζελα Δημητρίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι είπε ο Δήμος Αναστασιάδης για αυτό;

Tη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, έγινε η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου για το νέο σχήμα στο νέο αθηναϊκό spot Barbarella Athens, ωστόσο η Άντζελα Δημητρίου ήταν απούσα.

Η Λαίδη επέλεξε να μην εμφανιστεί στη συνέντευξη τύπου μιας και έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση και σίγουρα οι δημοσιογράφοι θα τη ρωτούσαν για τη ρήξη της σχέσης τους.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το Barbarella θα φιλοξενεί το ξεχωριστό μουσικό σχήμα, προσφέροντας στο κοινό της Αθήνας την ευκαιρία να ζήσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Στο πλευρό των δύο αυτών αξιοσημείωτων καλλιτεχνών θα βρίσκονται και άλλοι νεαροί καλλιτέχνες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Άντζελα Δημητρίου: Απούσα από τη συνέντευξη τύπου για το Barbarella Athens

Ο Δήμος Αναστασιάδης είπε για τη νέα του αυτή συνεργασία στην κάμερα του Happy Day:

«Είναι μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πάρα πολλά και αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος extra large, ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα τα δώσει όλα 100%. Όποιος την ξέρει, ξέρει ότι είναι ανοιχτή και ακομπλεξάριστη».

Και για τη η σχέσης της τραγουδίστριας  με την κόρη και τον γαμπρό της, είπε:

«Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την Άντζελα και την οικογένειά της».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024