211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Παντρεύεται με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ

ο Αντώνης Ρέμος χαμογελαστος σκεφτεται το νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλες οι λεπτομέρειες

Ύστερα από 8 χρόνια σχέσης, και έχοντας αποκτήσει μαζί ένα πανέμορφο, 3χρονο κοριτσάκι, Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ ετοιμάζονται να επισφραγίσουν και τυπικά τη σχέση τους με έναν θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο πολύ σύντομα!

Δες επίσης: Ελένη Φουρέιρα | Επιστροφή στην Ελλάδα μετά την επιτυχία

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον ερχόμενο Ιούλιο στη Μύκονο, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει ακόμη η ακριβής ημερομηνία.  Όσο για το γαμήλιο πάρτι, δεν θα πραγματοποιηθεί στην κατοικία του τραγουδιστή στον Φωκό, αλλά στο «Nammos», στο οποίο κάθε χρόνο ο τραγουδιστής εμφανίζεται κάθε καλοκαίρι πραγματοποιώντας ένα τεράστιο πάρτι.

Δες επίσης: Χρήστος Κυριαζής | Νέα σειρά εμφανίσεων στα Apla Ellinika

Θα πρόκειται για έναν γάμο-υπερπαραγωγή που αναμένεται να τα έχει όλα! Ολοκληρώνεται έτσι για τα καλά η οικογενειακή ευτυχία για τον καλλιτέχνη, ενώ παράλληλα, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία και επαγγελματικά. Το χειμώνα τον απολαύσαμε στην πίστα του Αθηνών Αρένα, ενώ εκεί θα τον δούμε και την επόμενη χρονιά, όπου θα τον συνοδεύει η μοναδική Δέσποινα Βανδή. Μια από τις πιο ξεχωριστές χρονιές τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά για τον τραγουδιστή.

Αντώνης Ρέμος |H πρώτη ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ μετά την είδηση του γάμου:

 

https://www.instagram.com/p/BitYJVinXFU/?taken-by=yvonini

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024