211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Διασκέδασε στον Γιάννη Πάριο!

ο Γιαννης Παριος χαμογελαστος τραγουδαει τις επιτυχιες του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές στον ίδιο χώρο 

Μπορεί ο Αντώνης Ρέμος να τελείωσε τις εμφανίσεις του στο Αθηνών Αρένα, όμως πλέον, έχει το χρόνο να επισκέπτεται αγαπημένα σχήματα και να διασκεδάζει με το πρόγραμμα συναδέλφων του. Πριν λίγες μέρες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης διασκέδασε στο Baraonda με το πρόγραμμα του αγαπημένου τραγουδιστή του έρωτα, του Γιάννη Πάριου! Το πρόγραμμα του μεγάλου καλλιτέχνη ολοκληρώνει η μοναδική, Ζωή Παπαδοπούλου με την δυναμική ερμηνεία και τις επιτυχίες της και δίνει τη δική της, ξεχωριστή νότα στο πρόγραμμα.

Δες επίσης:Χρήστος Μενιδιάτης | Πού θα τον δούμε για μια εμφάνιση;

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο μεγάλος ερμηνευτής συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο αγαπημένο στέκι που θα διαρκέσουν και τον Μάιο! Άλλωστε, πάντοτε οι εμφανίσεις του αγαπημένου τραγουδιστή είναι άκρως επιτυχημένες και παίρνουν παράταση.

Δες επίσης:Apla Ellinika | Ποιον τραγουδιστή θα δούμε στο επόμενο Sfera party;

Δες παρακάτω, στιγμιότυπα από την βραδιά αυτή. Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος ανάρτησε ένα βίντεο στα social media, κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Γιάννη Πάριου όπου ο πρώτος διασκέδαζε και απολάμβανε το πρόγραμμα από ένα από τα πρώτα τραπέζια. Στην παρέα του τραγουδιστή και ο πολύ καλός του φίλος, Κώστας Πηλαδάκης, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες παρακάτω!

Αντώνης Ρέμος | Διασκέδασε στον Γιάννη Πάριο!

https://www.instagram.com/p/Bh3UCzCHgfW/?taken-by=antonis_remos_official.fanclub

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024