211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Anodos: «Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη μας πρεμιέρα»

πλούταρχος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου.

Το Anodos Live Stage επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας την άνοιξη του 2024, ανανεωμένο και εντυπωσιακό. Με μια σειρά από αλλαγές και αναβαθμίσεις, το γνωστό μαγαζί υπόσχεται να κλέψει τις καρδιές των λατρών της μουσικής και της διασκέδασης.

Ο πρωταγωνιστής αυτής της επιστροφής είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος επιστρέφει στη σκηνή του Anodos μετά από αρκετό καιρό απουσίας από την αθηναϊκή νυχτερινή ζωή. Για πρώτη φορά, συνεργάζεται με το μαγαζί αυτό, και μάς υπόσχεται ένα μοναδικό θέαμα για το κοινό.

Μέσα από μια ανάρτηση του κέντρου, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τη μεγάλη πρεμιέρα. Η ημερομηνία είναι η Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, και η συνέχεια υπόσχεται να είναι εξίσου συναρπαστική, με προγραμματισμένες εμφανίσεις κάθε Πέμπτη και Σάββατο στις 22.30.

Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν θα είναι μόνος του στη σκηνή. Συνοδεύοντάς τον, δύο νέα ανερχόμενα ταλέντα, η Κατερίνα Κακοσαίου και ο Γιάννης Γρόσης, υπόσχονται μια μοναδική μουσική εμπειρία. Η Κατερίνα, κόρη του διάσημου τραγουδιστή, και ο Γιάννης Γρόσης, που έχει ήδη καθιερωθεί στη σκηνή, θα συμπληρώσουν με τον δικό τους τρόπο τη μαγεία της βραδιάς.

Ο Γιάννης Γρόσης, μετά από σημαντικές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα, προσθέτει αυτήν τη φορά το όνομα του συγκεκριμένου μαγαζιού στο ενεργητικό του. Με ένα πλούσιο μουσικό υπόβαθρο και μια νέα, φρέσκια προσέγγιση, υπόσχεται να αναδείξει τη διασκέδαση και φέτος.

Έτσι, οι λάτρεις της μουσικής και της νυχτερινής διασκέδασης μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Anodos Live Stage, ένα γεγονός που υπόσχεται να μείνει αξέχαστο στη μνήμη τους!

Anodos: «Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη μας πρεμιέρα»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anodos (@anodos._)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anodos (@anodos._)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anodos (@anodos._)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024