211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση | Επιστροφή στη νύχτα της Αθήνας!

Άννα Βίσση που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού θα δούμε την αγαπημένη σταρ;

Η Άννα Βίσση πρόσφατα ολοκλήρωσε ην επιτυχημένη σειρά εμφανίσεών της στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης και είναι πανέτοιμη για την επιστροφή της στην ΑΘήνα. Η σκηνή  του Barbarella τη φιλοξένησε πρόσφατα και από εκεί χάρισε στο κοινό της συμπρωτεύουσας μοναδικές εμπειρίες. Πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα από το χώρο του Hotel Ερμού ξανά.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Η ίδια η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την επιστροφή της αυτή στην Αθήνα μέσα από μια ανάρτηση όπου εκείνη και οι συνεργάτες της ποζάρουν έξω από το νυχτερινό κένρο. Επίσης, μαζί με τις εμφανίσεις αυτές ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και ένα νέο τραγούδι, ένα single που θα αναμφίβολα θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η διάσημη τραγουδίστρια και μέσα από αυτή έκανε γνωστή αυτή τη συνεργασία. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας. Αυτή την περίοδο στο Hotel Ερμού βλέπουμε σε εμφανίσεις την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

«Οι Πανικ…όβλητοι …σε νέες περιπέτειες !!#newsingle#hotelermou#21december#opening#filakia» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Άννα Βίσση | Επιστροφή στη νύχτα της Αθήνας!

https://www.instagram.com/p/BqNA7sznJzv/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024