211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση | Πού θα εμφανιστεί για μια και μοναδική φορά στην Αθήνα;

η Άννα Βίσση ποζαρει χαμογελαστη στην Αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και πάλι κοντά στο αθηναϊκό κοινό της 

Η Άννα Βίσση ρίχνει την αυλαία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 με μία μοναδική  συναυλία, ένα κανονικό πάρτι για την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων. Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου ανεβαίνει στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου για να καθηλώσει τους πάντες.

Δες επίσης:Γιάννης Πλούταρχος | Νέο videoclip για τον τραγουδιστή

Λίγο καιρό ύστερα από τη μοναδική της εμφάνιση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Nostos Festival, όπου κέρδισε για ακόμα μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις,  η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για ακόμα μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει. Με αμέτρητες μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό της η αγαπημένη τραγουδίστρια έρχεται να βρεθεί κοντά στο κοινό της στην Αθήνα για ακόμα μια φορά και να χαρίσει μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά που θα θυμόμαστε. Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα και τις εμφανίσεις της σε κάποια πίστα για την ερχόμενη σεζόν, που σύντομα θα ανακοινωθούν. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή τη μοναδική βραδιά.

Δες επίσης:Λένα Παπαδοπούλου | Νέο videoclip για το τραγούδι «Έχω τρελαθεί»

Στο ίδιο φεστιβάλ έχουμε δει ακόμα την Έλενα Παπαρίζου, που άνοιξε και το φεστιβάλ, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Πλούταρχο, αλλά και στη συνέχεια θα δούμε επίσης τη Γλυκερία και τον Stan.

Άννα Βίσση | Πού θα εμφανιστεί για μια και μοναδική φορά στην Αθήνα;

Άννα Βίσση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024