211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία: Για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα!

Αναστασία συναυλια αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού και πότε θα δούμε τη νεαρή τραγουδίστρια;

H Αναστασία είναι μια από τις νεαρές παρουσίες που έχουν ξεχωρίσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην ελληνική δισκογραφία. Τώρα, ετοιμάζεται να μας συστήσει ένα ακόμα τραγούδι, το Μη Μιλάς, ενώ παράλληλα σύντομα θα κυκλοφορήσει και το πρώτο της άλμπουμ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα την δούμε στην Αθήνα και σε μια πολύ ξεχωριστή συναυλία στο Ρέντη.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 7 Απριλίου, στο Village Shopping στο Ρέντη, η τραγουδίστρια φαινόμενο της ελληνικής μουσικής σκηνής η Αναστασία, θα δώσει μια μοναδική συναυλία μαζί με το Νο1 Pop συγκρότημα της χώρας τους REC και την εκρηκτική Daphne Lawrence.  O 92.3 ΛΑΜΨΗ θα εκπέμπει live από τις 16:00 με τον Δημήτρη Σαράντο, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Παράλληλα, φέτος την είδαμε στην πίστα του Βοτανικού, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη  και την Έλενα Παπαρίζου. Μια συνεργασία που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της φέτος στη νυχτερινή διασκέδαση και ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα. Πλέον, αναμένουμε τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας.

Αναστασία: Για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024