211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία: Το ειδυλλιακό μέρος που γύρισε το βίντεο κλιπ «Σιγά Το Πράμα»

Αναστασία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To τραγούδι είναι στις κορυφαίες θέσεις των trends.

Μόλις πριν από λίγες μέρες η Αναστασία μάς σύστησε την ολοκαίνουρια επιτυχία της με τίτλο «Σιγά Το Πράμα».

Το νέο της single που είναι ένα up-tempo λαϊκό τραγούδι με ethnic στοιχεία, είναι σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογεράκου.

Το single κυκλοφορεί και επίσημα από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, ταυτόχρονα με το music video του τραγουδιού που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στο Μαρόκο και μπορείς να δεις παρακάτω. Το κομμάτι μέσα σε λίγες μόλις μέρες κυκλοφορίας, κατάφερε να γίνει viral και να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των τάσεων του Youtube.

Αναστασία: Το ειδυλλιακό μέρος που γύρισε το βίντεο κλιπ «Σιγά Το Πράμα»

Τα επόμενα βήματα στις εμφανίσεις της παράλληλα με το «Σιγά το πράμα»

Παράλληλα εκείνη και η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζονται να ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό καλοκαιρινό τουρ, το Αgapi Tour, το καλοκαίρι 2024.

Η νέα αυτή συνεργασία, που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω το καλοκαίρι αυτό, ανακοινώθηκε και πλέον περιμένουμε να ανακοινωθούν και οι αναλυτικές ημερομηνία σύντομα.

Από την άλλη, συνεχίζει τις χειμερινές της εμφανίσεις στο «Έναστρον» μαζί με τον κορυφαίο Σάκη Ρουβά και τις Μelisses. Από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο το μοναδικό σχήμα ξεσηκώνει για τα καλά τη διασκέδαση στην Αθήνα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024