211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αλέκος Ζαζόπουλος

Αλέκος Ζαζόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος για το χειμώνα 2017-2018 θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο – μπουζούκια PREMIERA LIVE STAGE μαζί με το Βασίλη Τερλέγκα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7707570

ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος γεννήθηκε στην Πτολεμαίδα, όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Ο πατέρα του ασχολιόταν με τη μουσική, κι έτσι ο μικρός Αλέκος έμαθε να την αγαπάει κι αυτός. Όταν τελείωσε το σχολείο πέρασε στη Γεωπονική σχολή στη Θεσσαλονίκη, όμως το τραγούδι ήταν αυτό που τον μάγευε πάντα. Έτσι, από νεαρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Αλέκου Ζαζόπουλου λεγόταν «Ευθύνομαι» και περιλάμβανε έντεκα μοναδικά τραγούδια. Ένα από τα κομμάτια που έγινε γρήγορα μεγάλο σουξέ είναι το «Πάλι τα ίδια», το οποίο είναι διαχρονικό. Στη συνέχεια ακολουθεί η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Αλέκου Ζαζόπουλου με τίτλο «Ό,τι επιθυμείς» που περιέχει κομμάτια πραγματικά διαμάντια, όπως το «Λόγω Τιμής» και «Πίσω από το δάχτυλό σου». Στη Θεσσαλονίκη – όπου τραγουδούσε σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά με μεγάλη επιτυχία – είχε την τύχη να γνωρίσει την αξέχαστη ηθοποιό Νατάσσα Γερασιμίδου, η οποία τον προέτρεψε να έρθει στην Αθήνα. Έτσι, ο Αλέκος Ζαζόπουλος αποφασίσει να κατέβει στην πρωτεύουσα, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του. Ερχόμενος στην Αθήνα γνωρίζει δύο μεγάλους δημιουργούς, τον Σπύρο Γιατρά και τον Αλέκο Χρυσοβέργη, με τους οποίους λίγο αργότερα θα συνεργαστεί στον τρίτο του δίσκο, το 1999, με τίτλο «Καταγγέλω». Η επιτυχία του δίσκου «Όταν είσαι φτωχή στο μυαλό» γίνεται αμέσως σουξέ και ακούγεται σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά. Δεν υπάρχει club ή άλλο νυχτερινό κέντρο που να μην «παίζει» τα τραγούδια του Αλέκου Ζαζόπουλου. Τα περισσότερα είναι μεγάλες επιτυχίες, που σε ξεσηκώνουν και σε κάνουν να περάσεις υπέροχα τραγουδώντας και χορεύοντας. Οι θαυμαστές του είναι εδώ και χρόνια πολλοί και μάλιστα φανατικοί. Όπου κι αν τραγουδά ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης, τον ακολουθούν και γι’ αυτό στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται δεν πέφτει ούτε καρφίτσα. Ο Αλέκος Ζαζόπουλος έχει βάλει τη δική του υπογραφή στη νυχτερινή διασκέδαση και θα συνεχίσει να μας διασκεδάζει με τα σουξέ του για πολλά χρόνια ακόμη.

Οι συνεργασίες του Αλέκου Ζαζόπουλου

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος τον χειμώνα του 2002 βγάζει τον τέταρτο δίσκο του με τίτλο «Έχεις φύγει, ενώ δύο χρόνια αργότερα θα συνεργαστεί με τον σπουδαίο Σταμάτη Γονίδη στον δίσκο «Άμα θέλεις εσύ», ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το 2006 έβγαλε τον δίσκο «Στην υγειά της αχάριστης» που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε από τον κόσμο ιδιαίτερα. Τη μουσική της συγκεκριμένης δισκογραφικής δουλειάς του Αλέκου Ζαζόπουλου υπέγραφε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης και ο Παν. Καπίρης. Όπως ήταν φυσικό, τα τραγούδια του δίσκου αυτού έγιναν χρυσές επιτυχίες και τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα. Ακόμα μια σημαντική συνεργασία έχει τον χειμώνα του 2007, οπότε και ο Αλέκος Ζαζόπουλος συνεργάζεται με τη Ναταλία Γερμανού για μερικά από τα τραγούδια «Οι άνδρες δεν παρακαλάνε». Ο Αλέκος Ζαζόπουλος ξέρει πολύ καλά τι θα πει γνήσια λαϊκή διασκέδαση και γι’ αυτό σε όποιο νυχτερινό μαγαζί κι αν τραγουδάει, γίνεται χαμός! Έχει την ικανότητα να σκορπίζει το κέφι από τα πρώτα κιόλας λεπτά της παρουσίας του πάνω στην πίστα και να κάνει τον κόσμο να περνά μαγικά. Η εκφραστικότητα με την οποία ερμηνεύει τα τραγούδια ο Αλέκος Ζαζόπουλος είναι ένα πραγματικό χάρισμα, που μαζί με την εξαίσια φωνή του, τον έχουν βοηθήσει να ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας. Το νέο κομμάτι του, με τον τίτλο «Αχαριστία» είναι ένα από τα καλύτερα σουξέ που έχει ερμηνεύσει ο λαϊκός τραγουδιστής. Ο κόσμος το τραγουδά συνεχώς, όπως και άλλες επιτυχίες του. Το καλοκαίρι του 2015 ο Αλέκος Ζαζόπουλος τραγουδούσε στο νυχτερινό μαγαζί «Stage» της λεωφόρου Συγγρού, μαζί με τον υπέροχο Θέμη Αδαμαντίδη, και φυσικά κάθε βράδυ γινόταν το αδιαχώρητο. Η φωνή του Αλέκου Ζαζόπουλου είναι μοναδική και κάθε τραγούδι που ερμηνεύει, του δίνει άλλο νόημα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024