2117707570

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

LUX ATHENS ΛΙΟΛΙΟΥ DELEASIS

Κατερίνα Λιόλιου lux athens σέλφι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

2117707570

LUX ATHENS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ DELEASIS ΤΙΜΕΣ / ΚΡΑΤΗΣΗ

Ημέρα
Τιμή απλής φιάλης
Τιμή Special φιάλης
Τιμή Premium φιάλης
Τιμή Φοιτητικής φιάλης
Παρασκευή
– / 4 άτομα
–  / 4 άτομα
– / 4 άτομα
– / 6 άτομα
Σάββατο
– / 4 άτομα
– / 4 άτομα
–  / 4 άτομα
— / 6 άτομα

Lux athens Κατερίνα Λιόλιου εναρξη

Lux Athens Λιολίου είσοδος

 

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΟΥ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

LUX ATHENS ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ DJ DELEASIS

Μια νέα είσοδος έρχεται στην αθηναϊκή διασκέδαση την Άνοιξη 2024. Συγκεκριμένα το νέο στέκι της πόλης θα έχει όνομα LUX Athens και πρωταγωνίστρια στην πίστα του θα είναι η Κατερίνα Λιόλιου, μια τραγουδίστρια της οποίας οι μετοχές έχουν ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια.

Αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεών της στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησαν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, η Κατερίνα Λιόλιου θα κατηφορίσει στην Αθήνα και θα εγκαινιάσει τον χώρο του LUX Athens με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Μαρτίου 2024.

Έκτοτε ένας νέος προορισμός στη διασκέδαση της Αθήνας θα προστεθεί και μάλιστα, δεν θα είναι καθόλου τυχαίος, καθώς το LUX Athens θα στεγάζεται εκεί που παλιότερα βρισκόταν το ιστορικό νυχτερινό κέντρο Caramela live, το οποίο έχει κλείσει τις πόρτες του εδώ και αρκετά χρόνια.

Περίπου το 2016, ήταν το τελευταίο σχήμα που είδαμε να ανεβαίνει στην πίστα του, και τώρα, μια 8ετία μετά ετοιμάζεται να επιστρέψει στη διασκέδαση ως LUX Athens πλέον, με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Λιόλιου.

Το LUX Athens στο πρώην Caramela

Το ιστορικό Caramela στεγαζόταν στη Λεωφόρο Συγγρού 167 και για πολλά χρόνια αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία ονόματα στη νυχτερινή διασκέδαση. Ήταν ανοιχτό στο κοινό και τις καθημερινές και τα σχήματά του πάντοτε ήταν από τα πιο ανεβαστικά στην πόλη.

Αναμφίβολα, ήταν ένας από τους ναούς της διασκέδασης στην Αθήνα που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους. Τελευταίο σχήμα που είδαμε στη σκηνή του, πριν σταματήσει τη λειτουργία του, ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Κυριάκο Κυανό και τους knock Out.

Η Χριστίνα Κολέτσα ήταν η νέα προσθήκη εκείνης της σεζόν, στο σχήμα που είχαμε δει και άλλες σεζόν εκεί.

Από τη συγκεκριμένη σκηνή έχουν κάνει το πέρασμά τους πάρα πολλά δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής. Το Caramela επί τουλάχιστον μία δεκαετία έγραψε μια ιστορία με χρυσά γράμματα στη διασκέδαση της πόλης.

Τώρα, στον ίδιο χώρο έρχεται το LUX Athens που θα παραλάβει τη σκυτάλη με τον πιο δυναμικό τρόπο. Από τον Μάρτιο 2024, το LUX Athens έρχεται να μας κρατήσει την πιο ανεβαστική συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο με πρωταγωνίστρια στη σκηνή του την εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου και τις επιτυχίες της.

Η είδηση για το άνοιγμα του LUX Athens στον παλιό χώρο του Caramela έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και ανυπομονησία στους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας.

Οι αναμνήσεις από τις εποχές που το Caramela ήταν στο αποκορύφωμα της δημοτικότητάς του έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, ενώ η είδηση ότι η Κατερίνα Λιόλιου θα είναι η πρωταγωνίστρια στη σκηνή δίνει μια νέα διάσταση στην ανακαίνιση του χώρου.

Με την πρεμιέρα προγραμματισμένη για τις αρχές Μαρτίου 2024, οι νύχτες της πόλης αναμένεται να ζωντανέψουν ξανά με τις μουσικές επιλογές και την ενέργεια της Κατερίνας Λιόλιου.

Το LUX Athens δεν είναι απλώς ένα νέο στέκι, αλλά ένας πολυδιάστατος χώρος που θα φιλοξενεί εκρηκτικές εμφανίσεις και εκδηλώσεις, αναβιώνοντας την παράδοση του περασμένου μουσικού μονοπατιού του Caramela.

Οι λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης αναμένουν να δουν τη μαγεία του LUX Athens, ενώ ο χώρος θα αναδείξει την πλούσια ιστορία του Caramela με μια φρέσκια και σύγχρονη προσέγγιση.

Με την έλευση της Κατερίνας Λιόλιου, αναμένεται να δημιουργηθεί μια νέα συναρπαστική σύνδεση με το κοινό, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους θαυμαστές της.

Έτσι, η Αθήνα προετοιμάζεται να υποδεχτεί το LUX Athens ως έναν νέο στέκι της διασκέδασης, φέρνοντας μαζί του τον παλμό και τον χαρακτήρα της Κατερίνας Λιόλιου σε μια αξέχαστη νυχτερινή σειρά εμφανίσεων.

Η Κατερίνα Λιόλιου στη σκηνή του LUX Athens μαζι με τον Deleasis

Η Κατερίνα Λιόλιου, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 17 Απριλίου 1994, αναδείχθηκε στην ελληνική μουσική σκηνή με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Με την αγάπη της για τη μουσική να ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία, ακολούθησε μαθήματα κιθάρας και πιάνου, ενώ παράλληλα κατάφερε να περάσει με επιτυχία στο τμήμα Φιλοσοφικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με την εντυπωσιακή νίκη της στον διαγωνισμό “Just the 2 Of Us” τον Ιανουάριο του 2022, ως ντουέτο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Κατερίνα απέδειξε το εκπληκτικό ταλέντο και τη δυναμική της επί σκηνής. Η καριέρα της ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του “The Voice of Greece”, όπου παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε, κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο τους κριτές όσο και το κοινό.

Εκτός από την εμπειρία στο “The Voice”, η Κατερίνα ήταν μέλος του συγκροτήματος “Chic ‘n’ Blues”, συνεργαζόμενη με φίλους μουσικούς. Η πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλο κοινό έγινε το 2012, κατά τη διάρκεια του “School Wave Festival”, μια στιγμή που άνοιξε τον δρόμο για πολλές ακόμη επιτυχημένες εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Κατερίνα Λιόλιου έχει ήδη δείξει εντυπωσιακή επιτυχία και σημαντική πορεία στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Με συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της σκηνής και την κυκλοφορία πολλών επιτυχημένων τραγουδιών, αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα νέας καλλιτέχνιδας που ξεχωρίζει για το ταλέντο και το ταμπεραμέντο της επί σκηνής.

Τώρα, θα την δούμε για πρώτη φορά να αναλαμβάνει τη σκυτάλη του προγράμματος σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Και σίγουρα είναι μια εξέλιξη που θα στιγματίσει την πορεία της, Κατερίνα Λιόλου και LUX Athens θα απογειώσουν το κέφι την Άνοιξη 2024!

Το τηλεφωνο κρατήσεων για το Lux Athens

Το τηλέφωνο για να κάνετε  κράτηση στο Lux Athens με την κατερίνα Λιολίου και τον Deleasis ειναι

211-7707570. & 6980699333

Για κράτηση στο Lux  στη Συγγρού

Στο Λουξ στη Συγγρού  με την Κατερίνα Λιόλιου και τον Deleasis μπορείτε να κανετε κράτησγ με κανονική τιμή και φοιτητική προσφορά

Η διευθυνση του Lux Athens στη Συγγρου με τον Deleasis

Η διευθυνση του Lux που θα τραγουδήσει η Κατερίνα Λιόλιου απο το Μάρτιο του 2024 ειναι Λεωφόρος Συγγρού 265 στο χώρο του παλιού Caramela Live

0/5 (0 Reviews)

Share

Κάνε Την Κρατησή Σου Άμεσα Και Γρήγορα

Για όλα τα Μπουζούκια και Club της Αθήνας
Μπουζούκια - Clubs Αθήνα