2117707770

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΦΕΡΡΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΦΕΡΡΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

2117707770

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΤΙΜΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΗ

Ημέρα
Τιμή απλής φιάλης
Τιμή Special φιάλης
Τιμή Premium φιάλης
Τιμή Φοιτητικής φιάλης
Παρασκευή
170€ / 4 άτομα
200€ / 4 άτομα
260€ / 4 άτομα
170€ / 6 άτομα
Σάββατο
170€ / 4 άτομα
200€ / 4 άτομα
260€ / 4 άτομα

Ποσειδωνιο Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-7707770 & 6980699333 (whats up)

Φέρρης Απέργης Ποσειδωνιο παραλιακη Διαθέσιμες ημέρες: Παρασκευή & Σάββατο

Δείτε εδώ όλα τα υπόλοιπα Ανοιχτά Μπουζούκια στην Αθήνα

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΦΕΡΡΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

Από τ Μάιοτου 2024 στην πίστα του Ποσειδώνιο θα τραγουδάει το σχήμα Φέρρης Απέργης

Θοδωρης Φερρης που τραγουδάει 2024

Το καλοκαίρι του 2023 φαίνεται να είναι συναρπαστικό για τα μπουζουκια της Αθήνα και τις παραθαλάσσιες περιοχές της, καθώς ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται να γίνει ένας από τους κορυφαίους διασκεδαστές της πόλης.
Ο διάσημος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του Posidonio, αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον Πάνο Κιάμο και φέρνοντας ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμού στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Φερρης Απέργης το σχημα στο Ποσειδωνιο

Μαζί με τον Φέρρη, η εκρηκτική Josephine θα ολοκληρώνει τις βραδιές με τις συναρπαστικές της εμφανίσεις. Ο Θοδωρής Φέρρης, το Posidonio και η Josephine έρχονται μαζί για να ταρακουνήσουν τα πράγματα και να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία για πάρτι.

Η πρεμιέρα αυτής της συναρπαστικής συνεργασίας έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Μάιο και έκτοτε, οι δύο καλλιτέχνες θα εργάζονται ακούραστα για να κάνουν το Posidonio έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς για νυχτερινή ζωή αυτό το καλοκαίρι.

Στο Ποσειδωνιο στην παραλιακη ο Φερρης

Ο Θοδωρής Φέρρης είναι γνωστός για τις ερμηνείες του με υψηλή ενέργεια και τον μοναδικό ήχο του, που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική μουσική με τους σύγχρονους ποπ ρυθμούς. Η παρουσία του στη σκηνή είναι ηλεκτρική και το πάθος του για τη μουσική φαίνεται σε κάθε νότα που τραγουδά. Η Josephine, από την άλλη πλευρά, είναι μια υπολογίσιμη δύναμη, φέρνοντας την άγρια ενέργεια και τις σαγηνευτικές ερμηνείες της στη σκηνή.

Μαζί, αυτοί οι δύο καλλιτέχνες είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα αφήσει τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου να θέλουν όλο και περισσότερα. Με τα μοναδικά στυλ και τις δυναμικές τους ερμηνείες, αυτοί οι καλλιτέχνες είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία πάρτι.

Είτε είσαι λάτρης της λαϊκής μουσικής, είτε των σύγχρονων ποπ ρυθμών, αυτή η συνεργασία είναι μια συνεργασία που δεν θα θέλεις να χάσεις.

Ο Θοδωρης Φερρης στο Ποσειδωνιο

Το Posidonio Music Hall  βρίσκεται στην παραλιακή Αθήνα και εδώ και πολλά χρόνια – για την ακρίβεια περισσότερο από τρεις δεκαετίες – πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση της Αθήνας. Έτσι, μιλάμε αναπόφευκτα για ένα από τα κορυφαία και διαχρονικά νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Από την πίστα του έχουν περάσει πολλά και ηχηρά ονόματα της λαϊκής διασκέδασης. Το τελευταίο μεγάλο διάστημα, και συγκεκριμένα τους 8 τελευταίους μήνες, βλέπαμε εκεί τον Πάνο Κιάμο με τον Τόνι Σφηνος σε μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων στην πόλη. Τώρα, τη σκυτάλη έρχεται να παραλάβει ένα ακόμα δίδυμο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Το Posidonio Music Hall είναι ένας διάσημος χώρος διασκέδασης που βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Το κλαμπ βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μια γραφική τοποθεσία με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, καθιστώντας το ιδανικό σημείο για μια αξέχαστη βραδινή έξοδο.

Το νυχτερινο κέντρο στην παραλιακή έχει μακρά ιστορία στην παροχή κορυφαίας ψυχαγωγίας σε ζωντανή διασκέδαση στην Αθήνα. Είναι ο προορισμός για όσους αναζητούν μια νύχτα γεμάτη διασκέδαση και ενθουσιασμό. Το διαθέτει μια ευρύχωρη πίστα, υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού και ένα εκτεταμένο μπαρ με μεγάλη λίστα ποτών για να διαλέξεις.

Είναι το τέλειο μέρος για να διασκεδάσεις και να χορέψεις όλη τη νύχτα απολαμβάνοντας μερικές από τις καλύτερες παραστάσεις ζωντανής μουσικής στην πόλη.

Κρατηση και Φοιτητικη προσφορα στο σχημα στο Ποσειδωνιο Φέρρης Απέργης

Στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδωνιο που τραγουδάει το σχήμα έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση για φιάλη με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά

Η πρεμιερα στο Ποσειδωνιο Music Hall

Η επίσημη πρεμιέρα-έναξη για το σχήμα στο Ποσειδωνιο με τους Φέρρης Απέργης  είναι την Παρασκευη

Το τηλεφωνο κρατησεων στο Ποσειδωνιο που τραγουδαει o Θοδωρής Φέρρης

Ποσειδωνιο Φέρρης τηλέφωνο κρατήσεων και πληροφορίες για την τιμή φιάλης:

211-7707770 (αστική χρέωση) & 6980699333 (whats up)

Posidonio Music Hall δειτε τις διαθεσιμες μερες

Οι Διαθέσιμες μέρες για το Ποσειδώνιο με τους Φέρρης Απέργης είναι 2 μιας και το μαγαζί θα είναι ανοιχτό Παρασκευη & Σάββατο.

Η εισοδος στο μαγαζι με ποτο στο bar δεν ειναι διαθεσιμη σαν υπηρεσια 

Οι τιμες στην φιαλη για το Ποσειδωνιο Φέρρης

Στο Ποσειδώνιο η Τιμή της φιάλη είναι αναλυτικά:
– Παρασκευή: Κανονική τιμή φιάλης: 170€/4ΑΤ Φοιτητική τιμή φιάλης: 170€/6ΑΤ
– Σάββατο: Κανονική τιμή φιάλης: 170€/4ΑΤ / Φοιτητική τιμή φιάλης:  ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Η ωρα προσελευσης στο σχημα Φέρρης Απέργης

Στο Ποσειδωνιο  που θα εμφανιστεί ο Γονιδης η ώρα προσέλευσης είναι 23:00.

Που θα τραγουδησει ο Θοδωρής Φέρρης στα μπουζουκια της Αθηνας

Ο Θοδωρής Φέρρης απο το καλοκαίρ 2024 θα τραγουδήσει  θα εμφανιστεί στην πίστα του Ποσειδωνιο στην Αθηνα στην παραλιακή

Η διευθυνση για το νυχτερινο κεντρο Ποσειδωνιο στην Γλυφαδα

Το Posidonio Music Hall  βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 18 (Ελληνικό). Υπάρχει κοντινή στάση του Τραμ για όσους δεν διαθέτουν άλλο μεταφορικό μέσο. Επίσης υπάρχει Parking Δωρεάν στο Ποσειδωνιο.

 

 

 

 

POSIDONIO – ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ποσειδωνιο πλουταρχος ζηνα κρατηση

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΦΕΡΡΗΣ 2024

Απο το μαρτιο 2023 οπως όλα δείχνουν στο Ποσειδωνιο στην παραλιακή θα εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης μετα τα 2 χρόνια μεγάλη επιτυχίας στο Romeo Club Φερρης 

Ο νεαρός δημοφιλής τραγουδιστής που έγινε γνωστός στα μπουζούκια της Αθήνας πρώτα απο τις εμφανλίσεις του τις Δευτέρες στο Nalu και μετέπειτα με τις Sold out σχεδόν σε κάθε εμφανιση νύχτες του στο Ρομεο στην παραλιακή μετακομίζει στο ιστορικό Ποσειδώνιο και ειναι έτοιμος να κατακτήσει τα σκήπτρα για το καλοκαιρι 2023.

5/5 (6 Reviews)

Share

Κάνε Την Κρατησή Σου Άμεσα Και Γρήγορα

Για όλα τα Μπουζούκια και Club της Αθήνας
Μπουζούκια - Clubs Αθήνα