211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βοτανικός: Πότε κάνουν πρεμιέρα Νίκος Μακρόπουλος – Σταμάτης Γονίδης;

Βοτανικός Σταματης Γονιδης Νικος Μακροπουλος μπουζουκια Αθηνας 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανακοίνωση του αγαπημένου κέντρου. 

Ο Βοτανικός ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για μια ακόμα σεζόν γεμάτη διασκέδαση και μουσική. Αυτή τη φορά, ένα εκπληκτικό ντουέτο αναλαμβάνει την αποστολή να κλέψει τις καρδιές και τα βλέμματα του κοινού: ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Σταμάτης Γονίδης.

Αν και γνωρίζαμε εδώ και καιρό για τη συνεργασία τους, η αγωνία για την ημερομηνία έναρξης έφτασε στο τέλος της όταν, μέσω του Instagram, οι ιθύνοντες του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου ανακοίνωσαν ότι η πρώτη τους εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021.

Από αυτήν την ημέρα και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Σταμάτης Γονίδης, με τις μοναδικές φωνές τους και τον εκρηκτικό τους συνδυασμό, υπόσχονται να αναστατώσουν τη νυχτερινή Αθήνα και να προσφέρουν στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα, οι φίλοι της καλής μουσικής και της ξεχωριστής διασκέδασης περιμένουν ανυπόμονα τη στιγμή που θα βρεθούν ξανά στην πίστα, έτοιμοι να υποδεχτούν το φθινοπωρινό ξεφάντωμα με τα δυο αυτά μουσικά αστέρια.

Βοτανικός: Πότε κάνουν πρεμιέρα Νίκος Μακρόπουλος – Σταμάτης Γονίδης;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024