211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Χαρούλης: Ξεκίνησε η καλοκαιρινή του περιοδεία από το Θέατρο Βράχων

Γιάννης Χαρούλης που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δύο ξεχωιστές βραδιές για το κοινό του καλλιτέχνη

Με μια διπλή συναυλία στο Θέατρο Βράχων έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για το φετινό καλοκαίρι και τις εμφανίσεις του ο Γιάννης Χαρούλης. Την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου ο αγαπημένος ερμηνευτής πραγματοποίησε δύο μοναδικές εμφανίσεις που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Για ακόμα μια χρονιά, το θέατρο του Βύρωνα ήταν κατάμεστο από το κοινό του που έσπευσε να τον απολαύσει. Ο ίδιος, έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Βάστα» με το οποίο άνοιξε και τη συναυλιακή βραδιά, χάρισε ένα μοναδικό 3ωρο πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τόσο δικές του όσο και άλλων αντίστοιχων καλλιτεχνών, όπως είναι η Μελίνα Κανά, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Φυσικά, στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλοι προορισμοί ανά την Ελλάδα για τον καλλιτέχνη ενώ στο ίδιο θέατρο την 1η Ιουλίου θα απολαύσουμε τον μοναδικό Σωκράτη Μάλαμα στην μοναδική, μέχρι τώρα, προγραμματισμένη καλοκαιρινή συναυλία στην Αθήνα για αυτό το καλοκαίρι. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη.

Γιάννης Χαρούλης: Ξεκίνησε η καλοκαιρινή του περιοδεία από το Θέατρο Βράχων

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024