211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Μουζουράκης | Παράταση εμφανίσεων στο Anodos Live

ο Πάνος Μουζουράκης σκεφτεται τις νεες του εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζεται η επιτυχία για τον καλλιτέχνη

Μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του Δεκεμβρίου στο Anodos Live Stage, ο Πάνος Μουζουράκης συνεχίζει και όλες τις Παρασκευές του Ιανουαρίου, παίρνοντας παράταση ύστερα από την θερμή προσέλευση του κοινού.

Δες επίσης: Imam Baildi | Παράταση εμφανίσεων στο PassPort Κεραμεικός

Ο καλλιτέχνης παρουσιάζει το «Δον Παναγιώτης», ένα υπαρξιακό καθόλου μα καθόλου δράμα σε 5 πράξεις με τον Πάνο Μαζουράκη να κυνηγάει μουσικούς ανεμόμυλους σαν άλλος Δον Κιχώτης στην καρδιά της νυχτερινής Αθήνας.

Δες επίσης:Ποιο ελληνικό άλμπουμ ήταν το Νο1 σε πωλήσεις το 2017;

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μάς παρουσιάζει τα τραγούδια του, παλιά και νέα, μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα που το κοινό έχει λατρέψει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο καλλιτέχνης παίρνει παράταση για ακόμα έναν μήνα. Παράλληλα, παράταση παίρνει και ο Κωστής Μαραβέγιας, που θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στη μουσική σκηνή, και αυτός, στα τέλη Ιανουαρίου, με τελευταία παράσταση να είναι στις 28 Ιανουαρίου. Ένα άκρως επιτυχημένο φετινό πρόγραμμα από το Anodos που έχει έρθει για τα καλά στο επίκεντρο και τον φετινό χειμώνα. Μάλιστα, η μουσική σκηνή, με μία ανάρτηση, ενημέρωσε το κοινό του για την παράταση αυτή εμφανίσεων.

Δες επίσης: Fever | Συνεχίζεται η επιτυχία για το πιο hot δίδυμο διασκέδασης

Πάνος Μουζουράκης | Παράταση εμφανίσεων στο Anodos Live

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024