211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ρακομελάδικα Αθηνα | Το Μέλι

ρακομελάδικα στο κέντρο της Αθήνας το Μέλι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ρακομελάδικο το Μέλι

Βρίσκεται στα ΑΆω Πατησια στην οδό Λασκαράτου 1 με τηλ. 2110134404
Εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε από την οικογένεια Ζάφειρα  που αγαπάει τα παραδοσιακά αποστάγματα. Ετσι το Μέλι έχει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που αποτελεί μοναδικό παράδειγμα για στέκι και χώρο διασκέδασης , με λαική και ρεμπέτικη μουσική, καλό κρασί,οινόμελο και φίνα ρακή. Το μαγαζί είναι ανοιχτό καθημερινά απο το μεσημέρι έως τις πρώτες πρωϊνες ώρες.Τις Δευτέρες στο ΜΕΛΙ μπορείτε να ακούσετε live μουσικη με ρεμπέτικες και λαικές επιλογές , ενώ κάποιες φορές υπάρχει ζωντανή ροκ και έντεχνη ορχήστρα..Κάθε Τρίτη ο DJ Θανο και οι ‘Μοusikes EBEERIES’ δίνουν άλλο νόημα στην διασκέδαση στο Μέλι. Αδιαμφησβήτητα το Μέλι συγκταλέγεται στα πιο ηχηρά Ρακομελάδικα της Αθήνας.

Τιμές Ρακόμελου στο Ρακομελάδικο το Μέλι

Στο Μέλι οι τιμές δεν αλλάζουν Λιγότερο  από  πέντε ευρώ το άτομο στο ζευγάρι γιά να απολαύση το ρακόμελο με μια μικρή ποικιλία, ο χώρος  είναι χαρούμενος με βαμμένα  έντονα χρώματα,  και  ζωγραφιές  που ζεσταίνουν την παρέα και σου φτιάχνει τη διάθεση  ιδικά όταν είναι τόσο φτηνά.Το Μελι διαθέτει μεγάλη ποικιλία απο Μπύρες ελληνικες  και εισαγόμενες κρασι εμφιαλομένο και χύμα,κοκκινο,λευκο,ροζε, ημιγλικο,Ουζο, μαστίχα και οινόμελο.

Πόσα είδη ρακόμελου και ρακής έχει το Μέλι

Στο Μελι Το ρακόμελο που παρασκευάζεται από ρακί και μελι και την προσθήκη μπαχαρικών, ειναι μοναδικό και διαθέτει την ιδια σταθερή ποιότητα.Στο Μέλι μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία απο είδη Ρακόμελου όπως ρακί φράουλα, ρακί κεράσι, ρακί καρύδα, ρακί σοκολάτα και ρακί καρπούζι!

Το ρακομελάδικο Το Μέλι, ίσως το πιο αναγνωρισμένο Ρακομελάδικο στην Αθήνα είναι εδώ και σας περιμένει με νεανικό περιβάλλον, ζεστή ατμόσφαιρα και προσιτές τιμές,

WiFi: Ναι
Περιοχή: Άνω Πατήσια
Τρόποι προσέγγισης: Ηλεκτρικός,Λεωφορείο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024