211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nταλάρας –Βιτάλη-Γλυκερία: Έγινε η πρεμιέρα που όλοι περιμέναμε

Nταλάρας Βιτάλη Γλυκερία πρεμιερα στην Ιερα Οδο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 2014 – 2015 Νταλάρας , Βιτάλη , Γλυκερία

Μια από τις μεγαλύτερες ευχάριστες εκπλήξεις -ίσως και η μεγαλύτερη- του φετινού χειμώνα ήταν η ανακοίνωση της συνεργασίας τριών τεράστιων ταλέντων, τριών μεγάλων κεφαλαίων της ελληνικής μουσικής. Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία.  Και φυσικά όλοι ανυπομονούσαμε για την μεγάλη πρεμιέρα και για τη στιγμή που θα απολαμβάναμε τις φωνές αυτές ενωμένες επί σκηνής.

Την Παρασκευή το βράδυ, η ώρα αυτή επιτέλους έφτασε, αφού το σχήμα άνοιξε την αυλαία του και η πρεμιέρα αυτή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι τρεις κορυφαίοι καλλιτέχνες ανέβηκαν μαζί στη σκηνή της «Ιερά Οδού», όπου άνοιξαν το πρόγραμμα με το νέο τραγούδι τους, που γράφτηκε με αφορμή τη συνεργασία τους αυτή, «Σου χρωστώ κάποια τραγούδια».

Το πρόγραμμα συνέχισε με τραγούδια από τις προσωπικές τους δισκογραφίες και όχι μόνο, ταξιδεύοντας το κοινό σε ένα ταξίδι μοναδικό με τις εκπληκτικές ερμηνείες τους. Το ρεπερτόριο κυμάνθηκε από λάτιν και έντεχνο, μέχρι γνήσιο λαϊκό και ρεμπέτικο όπου εκεί οι τραγουδιστές απογείωσαν το κέφι.

Η 14μελής ορχήστρα που τους συνόδευε έκανε πραγματικά θαύματα με την ενορχήστρωση των τραγουδιών εντυπωσιάζοντας τους θαμώνες, ενώ το σκηνικό των μισογκρεμισμένων σπιτιών ήταν άκρως εντυπωσιακό και μετέφερε το κοινό νοερά σε άλλα μέρη. Από όλες τις πλευρές λοιπόν, οι βραδιές στην «Ιερά Οδό» φέτος θα αποτελούν ένα ταξίδι στις αναμνήσεις και στα όνειρα, με… μέσο τις μοναδικές ερμηνείες και το τεράστιο ρεπερτόριο των τριών καλλιτεχνών.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024