211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Μιλτος Πασχαλίδης Σταυρός του Νότου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μίλτος Πασχαλίδης: Ξεκινά τις εμφανίσεις του στο «Σταυρό του Νότου»

Σε ένα χώρο που έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στο παρελθόν επιστρέφει και πάλι ο Μίλτος Πασχαλίδης, αφού θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου» αυτό το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου, και για κάθε Σάββατο. Ο μεγάλος τραγουδοποιός θα χαρίσει για μια ακόμα φορά στο κοινό του την ευκαιρία να απολαύσει τα διαχρονικά τραγούδια του αλλά και, σε συνέχεια της εμφάνισής του στο Μέγαρο, το αφιέρωμά του σε… «αυτούς που λείπουν πιο πολύ».

Ο Μίλτος Πασχαλίδης εμφανίστηκε, τον περασμένο Σεπτέμβριο και για πρώτη φορά, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, παρουσιάζοντας μια συναυλία προς τιμήν των φίλων και συνεργατών που έχουν «φύγει» και πλέον… λείπουν πιο πολύ. Δίνοντας τον ομώνυμο τίτλο στη συναυλία του, απέδωσε φόρο τιμής σε κορυφαίους καλλιτέχνες που δεν είναι πλέον κοντά μας και το κενό που άφησαν είναι σίγουρα αναπλήρωτο, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Μάνος Ξυδούς και ο Άλκης Αλκαίος.

Μέρος του επιτυχημένου αυτού προγράμματος θα παρουσιάζει και στον «Σταυρό του Νότου», καθώς και πολλά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία που μετρά πάνω από20 χρόνια και περιλαμβάνει 9 ολοκληρωμένους δίσκους.

Ο συνδυασμός αυτών θα δημιουργήσει μια παράσταση άκρως ενδιαφέρουσα, μοναδική και συγκινητική που θα ξυπνήσει στο κοινό συναισθήματα και θα υπενθυμίσει, για ακόμα μια φορά σε όλους, πως ο καλλιτέχνης αυτός δεν βρίσκεται τυχαία στο… πάνθεον των Ελλήνων έντεχνων καλλιτεχνών. Το σχήμα θα ολοκληρώνει η Μιρέλα Πάχου, τραγουδίστρια και ακορντεονίστα που εδώ και χρόνια συνοδεύει επί σκηνής τον Μίλτο Πασχαλίδη, παρουσιάζοντας πλούσιο υλικό από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο «ΜΙΡΕΛΑ».

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες ερμηνευτές και τραγουδοποιούς, με ιστορία χρόνων στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος «Χαΐνηδες», με τους οποίους κυκλοφόρησε δύο δίσκους, ενώ το 1995 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την καλλιτεχνική του πορεία, αφού ξεκινά η κυκλοφορία των προσωπικών του δίσκων, με πρώτο το «Παραμύθι με λυπημένο τέλος», κάνοντας την επιτυχία… μονόδρομο.

Ακολουθούν πολλές συνεργασίες με πολλά ονόματα κορυφαίων καλλιτεχνών. Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μάνος Ξυδούς, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Δημήτρης Μητροπάνος αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα των συνεργασιών του όλα αυτά τα χρόνια. Το 1998 έρχεται ο δεύτερος προσωπικός δίσκος, οι «Κακές συνήθειες», ενώ 3 χρόνια αργότερα οι «Βυθισμένες άγκυρες».

Την εποχή εκείνη κάνει αμέτρητες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, ενώ ο «Σταυρός του Νότου» αποτελεί ένα μαγαζί που πολλές φορές τον έχει φιλοξενήσει με απόλυτη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας.

Ο «Σταυρός του Νότου» αποτελεί μια από τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, που κατάφερε να κρατήσει την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο και να αντέξει δυναμικά μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Μάλιστα, φέτος είναι μια επετειακή χρονιά για το μαγαζί, αφού κλείνει αισίως τα 20 χρόνια λειτουργίας του, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της έντεχνης και ελληνικής ροκ σκηνής (ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παντελής Θαλασσινός είναι ελάχιστα από αυτά τα ονόματα) και έχει χαρίσει στο κοινό ατελείωτα βράδια ποιοτικής διασκέδασης,

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024