211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σε ποιο σχήμα είδαμε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο την Πέμπτη;

ΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Που διασκέδασε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ;

Κάνει σπάνια εμφανίσεις και στην τηλεόραση αλλά και στη βραδινή Αθηνά, όμως όταν αυτό συμβαίνει, δεν μας αφήνει… παραπονεμένους. Ο λόγος για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη στο «Frangelico», για να απολαύσει από κοντά τον Σταμάτη Γονίδη αλλά και τον Χρήστο Χολίδη, να διασκεδάσει, αλλά και να χαρίσει στο κοινό του μαγαζιού μερικά τραγούδια από τη σκηνή.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής, που αποτελεί μια από τις καλύτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, πέρασε το βράδυ της Πέμπτης στο γνωστό κέντρο διασκέδασης και όταν οι Γονίδης-Χολίδης βγήκαν στην σκηνή για το κοινό τους πρόγραμμα, τον κάλεσαν να συμμετέχει στην «παρέα» τους, δημιουργώντας πραγματικά μια εκπληκτική τριάδα, που φυσικά πολύ θα μας άρεσε να δούμε και σαν σχήμα μελλοντικά.

Όταν ο καλλιτέχνης ανέβηκε στην πίστα, φυσικά προκλήθηκε «πανικός» και τα λουλούδια έπεφταν… βροχή, κατά τη διάρκεια που αυτός ερμήνευε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Το κοινό στο Frangelico έζησε μια μοναδική στιγμή συνάντησης τριών μεγάλων καλλιτεχνών που εκπροσωπούν διαφορετικές γενιές και είδη μουσικής, ωστόσο όλοι πιστοί σε έναν λαϊκό πυρήνα στο ρεπερτόριό τους. Η στιγμή, αναμφισβήτητα, αποτέλεσε μια από τις λίγες φορές που το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά τον μεγάλο καλλιτέχνη, αφού τα τελευταία δύο χρόνια απέχει από τη νυχτερινή ζωή και κάνει μεμονωμένες και επιλεκτικές εμφανίσεις.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024