211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΚΟΚΚΙΝΟΥ – ΔΟΞΑΣ CABARET

Ελλη Κοκκίνου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΥ – ΔΟΞΑΣ ΣΤΟ CABARET ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ

To Cabaret έχει μπει για τα καλά στην νυχτερινή ζωή της πόλης και οι συνεργασίες για τον χειμώνα 2014-2015 ανακοινώνονται η μια μετά την άλλη. Μέτα, λοιπόν, τον Νίνο, ο οποίος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Cabaret και βρίσκεται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε από το στέκι του Κολωνακίου, δύο έμπειρους και καταξιωμένους τραγουδιστές, την Έλλη Κοκκίνου και τον Κώστα Δόξα.

Το δίδυμο αυτό θα αρχίσει εμφανίσεις την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και θα τραγουδούν μαζί κάθε Πέμπτη καθ όλη την διάρκεια του χειμώνα. Να θυμίσουμε επίσης, ότι το Cabaret θα είναι ανοιχτό και την Τετάρτη, φιλοξενώντας τους Θάνο Καλίρη και Λάμπη Λιβιεράτο. Η Έλλη Κοκκίνου και ο Κώστας Δόξας θα ερμηνεύσουν όλες τις επιτυχίες τους σε ένα κεφάτο πρόγραμμα με πολύ χορό και μουσική. Το Cabaret φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα της διασκέδασης και αυτή την χρονιά.

Από το 2013 ανανεωμένο πλήρως και κάτω από την διεύθυνση του εξαιρετικά επιτυχημένου στον χώρο της νύχτας, επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη, έχει αλλάξει τα δεδομένα στην Αθηναϊκή νύχτα. Ευρισκόμενο στο κέντρο της Αθήνας και ακολουθώντας πρότυπα ενός live club, έχει καταφέρει, ήδη, να κάνει αίσθηση και να μαζέψει στον σύγχρονο και όμορφο εσωτερικό του χώρο, πλήθος κόσμου.

Πέρυσι, τραγούδησαν στο Cabaret δημοφιλή συγκροτήματα, όπως οι Onirama και οι Μέλλισες, αλλά και τραγουδιστές, όπως ο Μύρωνας Στρατής με τον Ηλία Ματιάμπα. Φέτος, οι Πέμπτες γίνονται πιο λαϊκές και η Έλλη Κοκκίνου με τον Κώστα Δόξα υπόσχονται τα καλύτερα. Πάντως, το Cabaret ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς τα Παρασκευο Σάββατα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ 2014-2015

Η Ελλη Κοκκίνου είναι μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες στην ιστορία του μουσικού πενταγράμμου και μια από τις ωραιότερες γυναικείες φωνές. Έχει τραγουδήσει σε πολλά νυχτερινά κέντρα, κατά την διάρκεια της καριέρας της, δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες της λαϊκής μουσικής σκηνής. Η ίδια είναι μια άξια εκπρόσωπος της ποπ, αλλά και του λαϊκού τραγουδιού και έχει ερμηνεύσει κομμάτια, τα οποία έκαναν τόσο, εγχώρια, όσο και διεθνή επιτυχία.

Στην κατοχή της, έχει πολλά μουσικά βραβεία, ενώ πολλές είναι οι φορές που έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για να δώσει συναυλίες, γοητεύοντας το κοινό. Το 1999 κυκλοφόρησε τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο “Επικίνδυνα παιχνίδια”, αφού είχε προηγηθεί πρώτα το single “Κάποια μέρα”. Στην πορεία, κυκλοφόρησε και άλλα albums, τα οποία είχαν μεγάλη εμπορική επιτυχία και πολλά από τα τραγούδια της έγιναν σουξέ από την πρώτη στιγμή.

Η συνεργασία της με τον Φοίβο έμελλε να είναι καθοριστική για την μουσική της σταδιοδρομία. Από την πρώτη στιγμή, κέρδισε τις εντυπώσεις στις εμφανίσεις της στα μπουζούκια. Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τους Σάκη Ρουβά, Δέσποινα Βανδή, Τόλης Βοσκόπουλος, Άννα Βίσση, Πασχάλης Τερζής, Γλυκερία, Βασίλης Καρράς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Τσαλίκης, Θάνος Πετρέλης και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού.

Έχουν ξεχωρίσει οι παγκόσμιες περιοδείες της με Χρήστο Δάντη και στην συνέχεια με Δέσποινα Βανδή. Την περσινή σεζόν ήταν να συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη στην “Ιερά Οδός”, ωστόσο το σχήμα κράτησε μόλις μια εβδομάδα. Τελευταία της εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί ήταν το καλοκαίρι του 2012 στο Θέα. Στην συνέχεια, δεν εμφανίστηκε κάπου αφοί αποφάσισε να ασχοληθεί με έναν παιδικό σταθμό που έχει στην κατοχή της στην περιοχή της Γλυφάδας. Μετά από πάρα πολύ καιρό, λοιπόν, θα την δούμε ξανά σε νυχτερινό κέντρο και συγκεκριμένα στο Cabaret κάθε Πέμπτη

ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΞΑΣ 2014-2015

Ο Κώστας Δόξας ασχολείται εδώ και είκοσι περίπου χρόνια με την μουσική και έχει καταφέρει αν αναδεχθεί και να τραγουδήσει πολύ όμορφα κομμάτια. Είναι ανιψιός του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή και αδερφός του Άκη Δείξιμου. Μπορεί να τραγουδήσει πολλά είδη μουσικής και ειδικεύεται κυρίως σε ποπ και λαϊκό. Οι περσινές του εμφανίσεις στο τηλεοπτικό μουσικό σόου “Your face sounds familiar” ήταν πραγματικά φοβερές. Έχει δώσει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό και έχει εμφανιστεί σε πολλά clubs για μοναδικά live, αλλά και για ολόκληρε σεζόν στα μπουζούκια.

Από μικρό παιδί, ασχολήθηκε με την μουσική και συγκεκριμένα την κιθάρα και το τραγούδι, ακολουθώντας κοινή πορεία με τον αδερφό του Άκη Δείξιμο. Είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και να κερδίσει το πρώτο του βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Τραγουδιού της Unicef, όταν συμμετείχε σε παιδική χορωδία με την οποία τραγούδησε σε πολλά θέατρα και εκδηλώσεις.

Λίγο μετά, άφησε το τραγούδι και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, όμως μετά από λίγα χρόνια επανεμφανίστηκε και πάλι με την μουσική να τον κερδίζει τελικά.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις πίστες, την σεζόν 1996-1997 στο Rex με τον Νότη Σφακιανάκη, ενώ στην καριέρα του έχει σταθεί δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή, ο Στέλιος Ρόκκος και άλλοι αναγνωρισμένοι τραγουδιστές. Το 2001 κυκλοφόρησε και τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Από της καρδιάς τον Νέιλο” με ωραία ερωτικά τραγούδια.

Το καλοκαίρι πραγματοποιήσε περιοδεία ανά την Ελλάδα. Επίσης, κυκλοφόρησε το τραγούδι “Αχ πόσο θα ήθελα”, το οποίο ήδη έχει αγαπηθεί πολύ. Από τις 17 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα εμφανίζεται στο Barbarella της Θεσσαλονίκης, μαζί με Λούκα Γιώρκα, Αποστολία Ζώη και Γιώργο Άξα, ενώ τις Πέμπτες θα δίνει το παρών στην Αθήνα και στο Cabaret, μαζί με την Έλλη Κοκκίνου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024