211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2024 στην Αθήνα

Ενημερωθείτε σχετικά με τα διαθέσιμα μαγαζία για να κάνετε ένα αξέχαστο ρεβεγιον πρωτοχρονιάς.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια ιδιαίτερη και σημαδιακή μέρα. Άλλοι θέλουν να φύγει όσο πιο γρήγορα , άλλοι να μην τελειώσει ποτέ. Αυτό που σίγουρα σκέφτονται άπαντες είναι πώς μπορούν να διασκεδάσουν αυτήν την στιγμή. Η έξοδος σε μπουζούκια , club η κάποιο εστιατόριο είναι η πιο συνήθης πρακτική.

Για άλλους το Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου είτε στο χώρο δεξιώσεων του Ξενοδοχείου με φίλους είναι μια εναλλακτική όμορφη επιλογή. Τέλος πολλοί επιλέγουν να παραμείνουν οικογενειακά στο χώρο τους και να απολαύσουν εκεί την αλλαγή του χρόνου.

Θέλω Μπουζούκια Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ο πιο δημοφιλής προορισμός για Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2024 είναι τα μπουζούκια της Αθήνας. Τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης για το 2023 έχουν κάνει πολύ εντυπωσιακές επιλογές στα μουσικά σχήματα που τις πλαισιώνουν. Διάσημοι τραγουδιστές είτε λαϊκοί είτε Pop είναι έτοιμοι να δώσουν νόημα στην έξοδο όλων το βράδυ της πρωτοχρονιάς

Το ευτυχές γεγονός είναι ότι και φέτος όλες οι πίστες θα είναι ανοιχτές στις 31 Δεκεμβρίου για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν την μεγάλη ζήτηση. Οι κρατήσεις στα μπουζούκια χτύπησαν κόκκινο και οι τιμές στις φιάλης και για την είσοδο στο bar κρίνονται ικανοποιητικές από το κοινό.

Μπουζούκια Νότια προάστεια – Πίστες στο Κέντρο της Αθήνας – Νυχτερινά κέντρα στα βόρεια προάστεια είτε στα Δυτικά δίνουν άφθονες επιλογές διασκέδασης την τελευταία μέρα του χρόνου.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2024 σε Μπουζούκια της Αθήνας

Παραμονη Χριστουγεννων στα Clubs της Αθηνας

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που οι απανταχού Clubbers σε όλο το κόσμο αναζητούν τις καλύτερες επιλογές για να κάνουν κράτηση η να πιούν το ποτό τους στο bar. Έτσι και στην Αθήνα το 2023 πολλά είναι τα Clubs που φιλοξενούν διασημούς Djs και Trappers είτε Έλληνες είτε Ξένους για να εμφανιστούν.

Τα Decks των Clubs έχουν στολιστεί με πολύχρωμα γιορτινά φώτα και έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να κάνουν την διαφορά. Οι κρατήσεις στα Clubs χτυπάνε κόκκινο ειδικά την Παραμονή – στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Καλό είναι λοιπόν να τηλεφωνήσει κάποιος άμεσα και να κάνει είτε τηλεφωνική κράτηση είτε On line κράτηση για να εξασφαλίσει την καλύτερη Θέση. Οι τιμές της φιάλης φέτος στα Club δεν έχουν ανέβει πολύ τα Χριστούγεννα και σε πολλά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν και ειδικές προσφορες με πακέτα για μπουκάλια.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2024 σε Clubs της Αθήνας

Κάνε Την Κρατησή Σου Άμεσα Και Γρήγορα

Για όλα τα Μπουζούκια και Club της Αθήνας
Μπουζούκια - Clubs Αθήνα