211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δείτε τι δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης

Σταμάτης Γονίδης με γυαλια ηλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σταμάτης Γονίδης : «Δεν είμαι από εκείνους που κάνουν δημόσιες σχέσεις και γλύφουν»

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στο πρωινό του Ant1 σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ιδιοσυγκρασία του ως καλλιτέχνης αλλά και ως άνθρωπος, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει συνηθίσει να είναι στημένος ή δήθεν και να προσπαθεί για να χτίσει καλύτερες δημόσιες σχέσεις.

Ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής, που την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο «Frangelico» με τον Χρήστο Χολίδη, ανέφερε πως μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας κατάλαβε ότι θα έπρεπε να κάνει καλές δημόσιες σχέσεις και να «πηγαίνει με τα νερά» των υπολοίπων, προκειμένου να αναγνωριστεί η αξία του και να μιλούν για αυτόν με λόγια θαυμασμού.

Ως γνήσιος ασυμβίβαστος καλλιτέχνης όμως, δήλωσε πως ποτέ δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και ούτε πρόκειται, αφού δεν θέλει να έχει την αντιμετώπιση που του αναλογεί, βάσει τέτοιων μεθόδων.Γονίδης Χολίδης Frangelico είναι η συνεργασία του χειμώνα που αναμένεται να άλλαξει το χ΄χαρτη της νυχτερινής διασκέδασης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που είχε υπάρξει με τον Χάρη Βαρθακούρη. Ο τελευταίος του είχε προτείνει μια από κοινού συνεργασία και αργότερα δήλωσε πως ο Σταμάτης τον έστησε στο στούντιο γιατί… βρισκόταν στο καζίνο. Ο καλλιτέχνης παρουσίασε τη δική του αλήθεια, αναφέροντας πως πράγματι, του είχε προταθεί η συνεργασία όμως δεν την δέχτηκε γιατί δεν του άρεσε το τραγούδι, αλλά και επεσήμανε πως δεν μπορεί να γνωρίζει ο οποιοσδήποτε που ακριβώς βρίσκεται, ακυρώνοντας με τον τρόπο του τις δηλώσεις του Χάρη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024