211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πλιάτσικας Στόκας | Γkάζι Live

pliatsikas-stokas-2014-2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πλιάτσικας Στόκας | Γkάζι Live

Πλιάτσικας Στόκας ξανά μαζί από τις 22 Φεβρουαρίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Μια εναλλακτική πρόταση για την νυχτερινή σας έξοδο, βασισμένη στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι κι την έντεχνη μουσική, προσφέρει ο επιβλητικός χώρος του ΓΚΑΖΙ LIVE στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γκάζι στην Ιερά Οδός 11.

Φιλοξενεί μια συνεργασία ή καλύτερα επανένωση δύο μεγάλων τραγουδοποιών με τεράστια προσφορά στην ελληνική μουσική. Ο λόγος για τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα, δύο εκ των πρωτεργατών του θρυλικού και δημοφιλέστερου συγκροτήματος των ΠΥΞ – ΛΑΞ, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές και τα τραγούδια τους άφησαν εποχή και είχαν τεράστιο αντίκτυπο σε μικρούς και μεγάλους.

Γκάζι Live 2014

Στο Γκάζι live, σε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 2.500 χιλιάδες θεατές, μπορεί να απολαύσει κάποιος μια αριστουργηματική μουσική παράσταση με τίτλο «Η άλλη πλευρά του μπλε», μια παράσταση που εξυμνεί τον Ελληνικό πολιτισμό, τις τέχνες και την ελληνική παράδοση, μια παράσταση που έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και αναμένεται να παρουσιαστεί σε ακόμα περισσότερες.

Πέρα από την εμφάνιση και την παρουσίαση περισσοτέρων από 40 τραγουδιών των Πλιάτσικα και Στόκα, στην συγκεκριμένη παράσταση μπορεί κανείς να απολαύσει απαγγελίες ποιημάτων από Έλληνες ηθοποιούς, αλλά και ένα ταξίδι και σε άλλα είδη μουσικής, συνυφασμένα με την χώρα μας, όπως το μπλουζ, η παραδοσιακή μουσική και η κρητική λύρα.

Το νυχτερινό κέντρο ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του και παρουσιάζει τους δύο αυτούς καλλιτέχνες σε μια παράσταση που είναι σίγουρο ότι θα σας μαγέψει. Θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή, όχι μόνο για τους μυημένους του είδους, αλλά και για όλους αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τους Πλιάτσικα-Στόκα και να θυμηθούν ξανά παλιές καλές στιγμές με τους Πυξ-λαξ.

Πλιάτσικας Στόκας Εμφανίσεις 2014

Οι εμφανίσεις του Φίλλιπου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα στο εντυπωσιακό και κατάλληλα διαμορφωμένο νυχτερινό κέντρο του Γκάζι live ξεκίνησαν στις 22 Σεπτεμβρίου. Οι θεατές θα είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους και να απολαύσουν την παράσταση κάθε Σάββατο.

Στην αρχή αποφασίστηκε ότι Πλιάτσικας και Στόκας θα εμφανιστούν για 4 Σάββατα, μέχρι τις 15 Μαρτίου. Όμως, επειδή η απήχηση που είχε η παράσταση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, το ενδιαφέρον μεγάλο και η προσέλευση του κόσμου τεράστια, με αποτέλεσμα το μαγαζί να γεμίσει ασφυκτικά τα 3 πρώτα Σάββατα, αποφασίστηκε η παράταση των παραστάσεων για τρία ακόμα Σάββατα.

Γι αυτό, κάντε σύντομα την κράτησή σας για να προλάβετε να τους δείτε από κοντά, γιατί σίγουρα είναι μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε.

Γκάζι Live Πλιάτσικας Στόκας

Το ΓΚΑΖΙ LIVE είναι ένας ολοκαίνουργιος χώρος και άνοιξε πρώτη φορά για το κοινό στις 22 Σεπτεμβρίου, όποτε έγινε η έναρξη των εμφανίσεων των Πλιάτσικα, Στόκα και της μαγευτικής παράστασης «Η άλλη πλευρά του μπλε».

Το ΓΚΑΖΙ LIVE, το οποίο συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας που βρίσκεται στην  καρδιά της Αθήνας, στην Ιερά Οδό 11, φαίνεται εντυπωσιακό και είναι ειδικά φτιαγμένο ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις τόσο για μια μουσική συναυλία, όσο και για μια θεατρική παράσταση.

Οι δύο τραγουδιστές του συγκροτήματος ΠΥΞ ΛΑΞ, εγκαινίασαν το συγκεκριμένο μαγαζί, αποφασίζοντας να ενωθούν μουσικά για να συμμετάσχουν σε μια παράσταση γεμάτη Ελλάδα. Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του κατακλύστηκε από κόσμο, ενώ τόσο η παράσταση, όσο και η διαρρύθμιση του νυχτερινού κέντρου απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές.

Πλιάτσικας Στόκας Πυξ Λαξ

Ποιος δεν θυμάται τους ΠΥΞ ΛΑΞ; Ποιος δεν έχει μεγαλώσει με τις επιτυχίες τους; Ποιος δεν έχει ταξιδέψει με την μουσική και τα τραγούδια τους; Οι ΠΥΞ ΛΑΞ αποτελούν, ίσως το μεγαλύτερο ελληνικό συγκρότημα με χιλιάδες φίλους και θαυμαστές. Στο άκουσμα της είδησης ότι θα ενώσουν και πάλι τις φωνές τους δύο εκ των συντελεστών και πρωτεργατών της δημιουργίας των ΠΥΞ ΛΑΞ,, γέμισαν με χαρά και ενθουσιασμό και έσπευσαν όλοι να τους δουν ξανά, τρία χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή εμφάνιση.

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ δημιουργήθηκαν το 1989 οι βασικοί του συντελεστές ήταν ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας και ο Μάνος Ξυδούς. Κυκλοφόρησαν συνολικά 17 δίσκους και ένα δίσκο-αφιέρωμα το 20011, όταν και επανασυνδέθηκαν για να τιμήσουν τον Μάνο Ξυδούς. Διαλύθηκαν το 2004, έπειτα από μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο της έντεχνης μουσικής, με το κοινό να τους λατρεύει και τα τραγούδια τους να γίνονται ορόσημο, όχι μόνο για τους νέους, αλλά και για ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Όταν χώρισαν οι δρόμοι τους, ο καθένας ακολούθησε σόλο καριέρα και συνέχισαν να εντυπωσιάζουν το κοινό που τους παρακολουθούσε. Νέες επιτυχίες κι αξιοσημείωτη προσφορά στο ελληνικό τραγούδι, αυτή την φορά ο καθένας μόνος του. Μετά τον θάνατό του Μάνου Ξυδούς το 2010, Πλιάτσικας και Στόκας αποφάσισαν να ενωθούν ξανά και να παραχωρήσουν συναυλίες προς τιμήν του Μάνου σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Οι εμφανίσεις αυτές είχαν τεράστια επιτυχία και ο κόσμος τους αγκάλιασε και πάλι, όπως στο παρελθόν, και γέμισε τους συναυλιακούς χώρους, όπου και αν βρέθηκαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι συναυλίες που έδωσαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκείνη την χρονιά (2011) ήταν συγκλονιστικές και όμοιές της δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ και δύσκολα θα ξαναγίνουν στο μέλλον.

Πλιάτσικας 2014

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ιδρυτικό μέλος των ΠΥΞ ΛΑΞ, είχε σημαντική συνεισφορά στο σχήμα, καθώς έγραψε και ερμήνευσε πολλά τραγούδια που άφησαν εποχή. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος, ακολούθησε solo καριέρα με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Συνεργάστηκε με κορυφαίους ξένους και Έλληνες καλλιτέχνες.

Μερικοί από αυτούς ήταν οι R.E.M., Sting, Χαρούλα Αλεξίου, Βασίλης Καρράς, Δημήτρης Μητροπάνος, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Τσακνής και Βασίλης Καζούλης.

Πραγματοποίησε πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κυκλοφορήσει 7 προσωπικούς δίσκους με πολλούς από αυτούς να γίνονται χρυσοί και πλατινένιοι και τα κομμάτια να γίνονται αμέσως δημοφιλή. Οι φίλοι του, μπορούν να τον απολαύσουν, παρέα με τον επί χρόνια συνεργάτη του Μπάμπη Στόκα στο Γκάζι Live για λίγες παραστάσεις.

Στόκας 2014

Ο Μπάμπης Στόκας ήταν και αυτός από τα σημαντικότερα μέλη των ΠΥΞ ΛΑΞ, γράφοντας και ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος, οι οποίες κατέκτησαν το κοινό και ο δρόμος προς την επιτυχία και την αναγνώριση ήταν ήδη ανοιχτός από τις πρώτες δισκογραφικές δουλειές των ΠΥΞ ΛΑΞ. Ο Στόκας είχε ξεκινήσει να κυκλοφορεί προσωπικούς δίσκους πριν ακόμα από την διάλυση του σχήματος.

Συγκεκριμένα, κυκλοφορεί το 2001 τον δίσκο «Πουλιά της νύχτας, ενώ ακολουθεί το 2003 ένα cd single με τίτλο «Τα νησιά της ειρήνης». Το 2005, ίδρυσε ένα νέο συγκρότημα με την ονομασία «Σχέδιο Γ», ενώ ακολουθούν άλλες 4 δισκογραφικές δουλειές.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Σταμάτης Κραουνάκης, τα Υπόγεια Ρεύματα, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Χάρης με τον Πάνο Κατσιμίχα. Η συνεργασία του και πάλι με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, φέτος προκάλεσε έκρηξη ενθουσιασμού στους θαυμαστές του.

Γκάζι Πλιάτσικας Στόκας Τιμή Φιάλης Είσοδος

Τηλεφωνήστε μας έγκαιρά και κάντε την κράτησή σας για να επισκεφτείτε το νυχτερινό κέντρο για να δείτε από κοντά Πλιάτσικα και Στόκα μαζί. Οι παραστάσεις γίνονται κάθε Σάββατο και η ώρα έναρξης είναι 23:15. Θα συνεχιστούν μέχρι τις 5 Απριλίου, μετά την απόφαση που πάρθηκε για παράταση.

Προφτάστε, λοιπόν, για να μην τους χάσετε. Η τιμή της φιάλης είναι στα 130 ευρώ ανά 6 άτομα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε με άνεση και όρθιοι τους δύο καλλιτέχνες σε τιμή εισόδου 15 ευρώ με ποτό και 10 ευρώ χωρίς ποτό.

Γκάζι Live Πλιάτσικας Στόκας Τηλέφωνο

Πλιάτσικας Στόκας τηλέφωνο κρατήσεων 211.7707070 (Αστική χρέωση) 6977191746 (whats up)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024