211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mezzo Athens: Ο τραγουδιστής που διασκέδασε με την Πέγκυ Ζήνα

Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα αυτό.

Το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, τα φώτα του Mezzo Athens άναψαν και οι πόρτες του άνοιξαν ξανά για να υποδεχτούν την Πέγκυ Ζήνα σε μία νέα σειρά εμφανίσεων μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρο. 

Οι δύο καλλιτέχνες, έχοντας ολοκληρώσει λίγο πριν τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη μαζί τους ΟΝΕ στο W Club, Κατηφόρισαν και στην πρωτεύουσα για να παρουσιάσουν κάθε Σάββατο και Κυριακή ένα πρόγραμμα που θα συναρπάσει.

Στον χώρο του αθηναϊκό μαγαζιού, πριν από αυτούς, είχαμε δει ένα ακόμα πολύ δυνατό σχήμα, που δεν είναι άλλο από τον Ηλία Βρεττό και την Χριστίνα Σάλτη. Οι δύο καλλιτέχνες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, έκλεψαν τις εντυπώσεις και έδωσαν μεγάλη δυναμική και στο επόμενο σχήμα, καθώς πρόκειται για ένα σχήμα που συζητείται. Βρείτε εδώ όλα τα σχήματα που είναι και θα είναι κοντά μας την άνοιξη στην Αθήνα.

Τώρα πια, το σχήμα πλησιάζει τον έναν μήνα παρουσίας και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, με το πρόγραμμα διασκέδασε και ο Γιάννης Πλούταρχος, κουμπάρος και πολύ καλός φίλος της οικοδέσποινας.

«Την πρώτη φορά που τους ειδα μαζί ήταν το 2.000.Περασαν 24 χρόνια και πραγματικά χαρηκα που τους ειδα πάλι μαζί. Τους έβλεπα σαν παιδακια μου που απλά “μεγάλωσαν”…λίγο. Φωνάρες μου να σας έχει ο θεός παντα καλα!!!», έγραψε ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας, στην παρακάτω ανάρτηση.

Mezzo Athens: Ο τραγουδιστής που διασκέδασε με την Πέγκυ Ζήνα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Liras (@giorgosliras)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024