211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στανίση: Πώς λέγεται το νέο της τραγούδι; Κυκλοφορεί σήμερα

Κατερίνα Στανίση στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάρε μια γεύση από τη νέα κυκλοφορία που έρχεται.

Η Κατερίνα Στανίση επιστρέφει στο προσκήνιο των μουσικών εξελίξεων με μία ανακοίνωση που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση. Το νέο της τραγούδι, με τίτλο “Να με συγχωρείς”, υπόσχεται να κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών με τη μουσική υπογραφή του Κωνσταντή και τους στίχους του Χρήστου Αναστασίου.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε από την ίδια την τραγουδίστρια, δείχνοντας τη σημαντικότητα του γεγονότος, καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Ιδιαίτερο είναι επίσης το γεγονός ότι, παράλληλα με το “Να με συγχωρείς”, κυκλοφορεί και ένα δεύτερο νέο τραγούδι με τίτλο “Έκανα πως κοιμάμαι”.

Με αυτές τις δύο κυκλοφορίες, η Κατερίνα Στανίση φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της και ανοίγοντας νέους δρόμους στην πορεία της ήδη πολύ μεγάλης καλλιτεχνικής της πορείας. Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε τις νέες μουσικές της.

Κατερίνα Στανίση: Πώς λέγεται το νέο της τραγούδι; Κυκλοφορεί σήμερα

Έριξε αυλαία του σχήμα του Vegas Live Stage

Τη σεζόν αυτή, η ερμηνεύτρια συνεργάστηκε με δύο πολύ σπουδαία ονόματα, σε μια πολύ σημαντική πίστα της πόλης. Μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Γιάννη Καψάλη έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα από το «Vegas Live Stage» και γρήγορα αναδείχθηκαν στους μεγάλους πρωταγωνιστές στον χάρτη ‘Μπουζούκια 2024’.

Στο κλαρίνο, που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, ο Μάκης Τσίκος, δίνοντας τη δική του, μοναδική και χαρακτηριστική νότα.

Μετά από έξι μήνες συνεχόμενης επιτυχίας, το σχήμα έριξε αυλαία και πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματα των τριών καλλιτεχνών.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024