211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΦΩΣ: Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις το σχήμα του;

λιδάκης κονταρός γλυκερία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ανεβαίνουν τελευταία φορά στη σκηνή Γλυκερία- Λιδάκης- Κονταρός;

Η συνεργασία των τριών τους αποτέλεσε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για το κοινό της Αθήνας, που τους απόλαυσε για πρώτη φορά μαζί. Γλυκερία, Μανώλης Λιδάκης και Μανώλης Κονταρός έδωσαν για πρώτη φορά μουσικό ραντεβού στη σκηνή του ΦΩΣ πριν λίγους μήνες και έκτοτε, μας χαρίζουν τα πιο ποιοτικά και ταυτόχρονα διασκεδαστικά διήμερα στην πόλη.

Αγαπημένες επιτυχίες, απίστευτες ερμηνείες και ένα τέλειο πρόγραμμα, που το κοινό αγκάλιασε, μας έκαναν την καλύτερη παρέα τους τελευταίους μήνες κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. Έφτασε η στιγμή ωστόσο, για το σχήμα, να ρίξει αυλαία.

Την τελευταία εβδομάδα εμφανίσεων θα πραγματοποιήσει το σχήμα του ΦΩΣ, μιας και θα κάνει το μεγάλο φινάλε το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου. Μία ημέρα πριν από εκείνη των ερωτευμένων, Γλυκερία Λιδάκης Κονταρός θα συνυπάρξουν για τελευταία φορά στη σκηνή και φυσικά, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσει το κοινό μία υπέροχη τελευταία βραδιά. Ύστερα από τις εμφανίσεις αυτές και ένα μικρό διάλειμμα, η Γλυκερία θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο Διογένης, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Νικολόπουλο, όπου θα αντικαταστήσει τη Φωτεινή Δάρρα.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024