211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μελίνα Ασλανίδου Νέος Δίσκος

melina-aslanidou-2014-neos-diskos
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μελίνα Ασλανίδου Νέος Δίσκος

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις ωραιότερες φωνές στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου, μια ποιοτική τραγουδίστρια που συνδυάζει επιτυχώς τόσο το έντεχνο, όσο και το λαϊκό τραγούδι, κυκλοφόρησε και επίσημα τον καινούργιο της δίσκο που αποτελείται από δώδεκα τραγούδια και έχει ως τίτλο το όνομά της.

Η Μελίνα Ασλανίδου καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει πάντα με την ποιότητα των τραγουδιών της και συγκαταλέγεται στις υψηλότερες θέσεις, όσον αφορά την προτίμηση του κοινού σε αυτό το είδος της μουσικής. Η νέας της δισκογραφική δουλειά θα αγκαλιαστεί πολύ γρήγορα από τους θαυμαστές της και θα έχει μεγάλη επιτυχία ως προς τις πωλήσεις του.

Μια πρόγευση της νέας της δουλειάς, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πριν λίγο καιρό, όταν και κυκλοφόρησε το τραγούδι «Αχ κινδυνεύω» που κέρδισε τις εντυπώσεις. Εκτός από τα καινούργια τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στον δίσκο, θα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε και μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας Ασλανίδου από το παρελθόν, όπως το αξέχαστο και λατρεμένο «Το λάθος», αλλά και τα «Καλοκαίρι αγκαλιά μου», «Τετάρτη βράδυ», «Δεν έχω διεύθυνση».

Τα ολοκαίνουργια τραγούδια της Μελίνας Ασλανίδου είναι δημιουργήματα των Κυριάκου Ντούμου (στίχοι) και Γιώργου Παπαδόπουλου (μουσική). Το «Αχ, κινδυνεύω», το οποίο έχουμε ακούσει ήδη πριν την κυκλοφορία του δίσκου είναι σε στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη και το «Το κρύο και η μοναξιά» επιμελήθηκαν οι Jimmy Καρυστινός και Sunny Μπαλτζή. Φέτος το χειμώνα 2014 2015 η Μελίνα Ασλανίδου θα εμφανιστεί μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και το Γιάννη Ζουγανέλη στο Διογένης Studio

 

Για κρατήσεις σε νυχτερινά κέντρα καλέστε στο 211 770 75 70

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024