211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: Διασκέδασε στο «Central Live»

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος διασκέδασε στο Central live ;

Με συνοπτικές διαδικασίες το «Central Live» έκανε φέτος το ξεκίνημά του με ένα σχήμα «φωτιά» και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο διάσημα στέκια της νυχτερινής Αθήνας. Ανάμεσα στις επώνυμες παρουσίες που το επιλέγουν για να διασκεδάσουν, βρέθηκε και μια από τις πιο αυθεντικές λαϊκές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, η Άντζελα Δημητρίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου και απόλαυσε το πρόγραμμα των δύο τραγουδιστών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευδιάθετη και άκρως ανανεωμένη η Άντζελα Δημητρίου φάνηκε να το διασκεδάζει και να φτάνει στο τσακίρ κέφι με τα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών αλλά και διαχρονικών κομματιών που συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους και ξεσηκώνουν τον κόσμο.

Όταν ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε επί σκηνής, δεν παρέλειψε να δώσει το μικρόφωνο στην Άντζελα, και φυσικά αυτή δεν αρνήθηκε να χαρίσει στο κοινό του μαγαζιού λίγες στιγμές με την μοναδική ερμηνεία της. Όμως, η… «guest» εμφάνισή της δεν τελείωσε εκεί, αφού λίγο αργότερα, όταν ο Γιώργος Τσαλίκης ανέβηκε στη σκηνή, την προσκάλεσε να τον συνοδεύσει. Εκείνη βέβαια δέχτηκε την πρόσκληση και στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή, χαρίζοντας στο κοινό μια μοναδική συνύπαρξη δύο αγαπημένων τραγουδιστών , έστω και για λίγα λεπτά. Δυνατή στιγμή της βραδιάς, αποτέλεσε εκείνη που οι τρεις τραγουδιστές βρέθηκαν μαζί στην πίστα, ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια και κάνοντας το κέφι να απογειωθεί.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024