211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ τραγουδαει στην πιστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βασίλης Καρράς: Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του

Ο Βασίλης Καρράς μπορεί να μην αφήνει το κοινό του για πολύ χωρίς… νέο υλικό, όμως είναι από τους τραγουδιστές εκείνους που προκαλούν ανυπομονησία για το επόμενο καλλιτεχνικό τους βήμα. Και επιτέλους, ο νέος δίσκος του  είναι πλέον γεγονός και ο χρόνος μετρά… αντίστροφα για να φτάσει στα χέρια μας, αφού την Κυριακή το κοινό θα μπορεί να τον προμηθευτεί μαζί με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο τίτλος του άλμπουμ ονομάζεται «Η επιλογή μου» και περιέχει 13 ολοκαίνουρια κομμάτια, ενώ τους στίχους του πολλά υποσχόμενου ομώνυμου τραγουδιού υπογράφει ο Παναγιώτης Μανδηλάρης και τη μουσική ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς τα τελευταία χρόνια έχει χαρίσει στους θαυμαστές του πολλά αξιόλογα κομμάτια και η νέα του αυτή δουλειά προβλέπεται να είναι εξίσου δυναμική.

Φυσικά, η περίοδος που το νέο αυτό άλμπουμ θα ακουστεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού σε λίγες μέρες ξεκινούν οι χειμερινές εμφανίσεις του στο «Έναστρον» μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και την Αμαρυλλίς.

Ευχάριστη έκπληξη θα αποτελέσει η συμμετοχή του Τάκη Ζαχαράτου, που αναμένεται να δώσει μια θεατρική νότα στο πρόγραμμα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Πρόκειται για ένα σχήμα που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού και θα χαρίσει στους θαυμαστές των συντελεστών του σχήματος μοναδικές μουσικές εμπειρίες .

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024