211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τόλης Βοσκόπουλος: Γιόρτασε τα 60 χρόνια στη δισκογραφία με ένα live

Τόλης Βοσκόπουλος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο Ηρώδειο την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 

Ο σπουδαίος και μοναδικός Τόλης Βοσκόπουλος γιορτάζει φέτος τα 60 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική δισκογραφία και γιόρτασε την επέτειο αυτή με μια μοναδική live βραδιά στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τρίτης, 9 Οκτωβρίου.

Δες επίσης: Hotel Ermou | Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στη σκηνή του

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από νωρίς στον ιστορικό χώρο για να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο καλλιτέχνη και να τραγουδήσει μαζί του μεγάλες επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ο διάσημος καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και παρουσίασε μια μοναδική και εκπληκτική βραδιά, ενώ καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που βρέθηκε εκεί για να τον απολαύσει.

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Μια μοναδική εμφάνιση για τον αγαπημένο καλλιτέχνη που σύντομα θα μάθουμε σε ποια πίστα θα τον απολαύσουμε και φέτος το χειμώνα. Την τελευταία φορά τον είδαμε σε εμφανίσεις στο Baraonda, εκεί όπου σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει να εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος με τη Γλυκερία. Πού θα δούμε επομένως φέτος τον αγαπημένο τραγουδιστή; Σύντομα θα μάθουμε. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη συναυλία που έδωσε και φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά.

Τόλης Βοσκόπουλος: Γιόρτασε τα 60 χρόνια στη δισκογραφία με ένα live

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024