211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι πρεμιέρες και τα φινάλε της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις!

ο αργυρος στο fantasia live
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι νέο θα δούμε;

Ποιες είναι οι πρεμιέρες που θα δούμε και θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, αυτή την εβδομάδα, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και θα αναδιαμορφώσουν για τα καλά τον ήδη πλούσιο χάρτη της διασκέδασης; 2 νέα σχήματα έρχονται δυναμικά για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη διασκέδαση των δύο πόλεων και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τον υπόλοιπο χειμώνα στην πόλη αλλά και άλλα τρία θα ολοκληρωθούν!  Δες παρακάτω ποια είναι αυτά τα σχήματα που θα δούμε και θα μας ενθουσιάσουν!

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις:

Gazarte: Ο Διονύσης Σαββόπουλος επιστρέφει με νέα σειρά εμφανίσεων από το Main Stage του «gazarte», θα μας αφηγηθεί την ιστορία του Σιδερόγιαννου, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και θα ξετυλίγεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο «gazarte» για έξι παραστάσεις.

 Club του «Μύλου», Θεσσαλονίκη: Η Ελένη Τσαλιοπούλου ετοιμάζεται να εμφανιστεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη και να χαρίσει στο κοινό μια μοναδική σειρά εμφανίσεων. Η ερμηνεύτρια επιστρέφει ύστερα από απουσία ενός χρόνου και είναι πανέτοιμη να αφήσει και πάλι ανεξίτηλο του στίγμα της, έχοντας και πάλι στο πλευρό της τους Boğaz Musique. Πρεμιέρα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

Τα φινάλε της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις:

Estate: To Σάββατο, Σάκης Ρουβάς και Ειρήνη Παπαδοπούλου ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους.

 

https://www.instagram.com/p/BfihCF_hLH2/?taken-by=estateathens

Fantasia: O Κωνσταντίνος Αργυρός ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο Fantasia και από την επόμενη εβδομάδα ανεβαίνει Θεσσαλονίκη. Φινάλε, το Σάββατο, 24 Φεβρουάριου.

 

https://www.instagram.com/p/BfVpzQuA8L3/?taken-by=fantasia.live.official

Θέατρο Βεργίνα, Θεσσαλονίκη: Η Μελίνα Ασλανίδου ολοκληρώνει το Σάββατο τη σειρά μουσικών παραστάσεων που παρουσιάζει στο Θέατρο Βεργίνα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024