211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάρ το αλλιώς: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Πάρ το αλλιώς στιχοι Ελεωνορα Ζουγανελη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μας χαρίζει ακόμα έναν ξεχωριστό δίσκο.

«Πάρ το αλλιώς» είναι το τίτλος του νέου δίσκου που μόλις κυκλοφόρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που περιέχει δέκα κομμάτια. Το «Σταθερό» είναι ένα από τα κομμάτια που περιέχει ο νέος δίσκος και έχει ήδη κυκλοφορήσει ως single δίνοντάς μια γεύση από το νέο δίσκο.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Στο δίσκο αυτό ακούμε και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται η ερμηνεύτρια: την Κωνστατίνα στο τραγούδι «Έχω μια καρδιά», τη Μαρίνα Σάττι στο «Νεράιδα Μεθυσμένη» αλλά και τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη στο «Να φυλάγεσαι».

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

«Στο νέο μου δίσκο, διάλεξα τραγούδια που με έχουν αγγίξει, με έχουν κάνει να χορέψω και με έχουν συγκινήσει βαθιά. Τραγούδια που τα άκουγα στην πρώιμη εφηβεία μου και κάποια λίγο πιο μετά. Εκεί που όλα φάνταζαν τεράστια. Εκεί που οι πρώτοι έρωτες άρχισαν να αλλάζουν τον ρυθμό της καρδιάς, εκεί που οι πρώτες αλλαγές μου προκάλεσαν τις πρώτες μου ανασφάλειες. Εκεί που με πλήγωσε για πρώτη φορά η φίλη μου. Εκεί που δεν είπα ψέματα στην «κολλητή μου».», άνεφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια για τον νέο της δίσκο.

Πάρ το αλλιώς: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024