211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Μουζουράκης | Διασκέδασε με Δημάκη – Γονίδη!

ο Πάνος Μουζουράκης τραγουδαει με τον Μακη Δημακη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στον Βοτανικό βρέθηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης!

Πάνος Μουζουράκης και Μάκης Δημάκης χάρισαν στο κοινό του Βοτανικού μια από τις πιο απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις, για λίγα λεπτά, και φυσικά κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα! Αυτό συνέβη λίγες μέρες πριν, όταν ο πρώτος επέλεξε να διασκεδάσει με το πιο hot δίδυμο διασκέδασης της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλο από τους Μάκη Δημάκη – Σταμάτη Γονίδη.

Δες επίσης: Ακτή Πειραιώς | Παράταση εμφανίσεων για το σχήμα

Κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, ο Μάκης Δημάκης του έδωσε το μικρόφωνο και εκείνος ερμήνευσε το «Παλιό μου παλτό», με το κοινό φυσικά να τον καταχειροκροτεί. Οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τις εμφανίσεις στην πίστα του Βοτανικού, με το κέντρο να είναι στην κυριολεξία κατάμεστο σε κάθε τους εμφάνιση!

Δες επίσης: Μέτρα | Έρχεται το νέο single του Κώστα Μαρτάκη!

Παράλληλα, ο Πάνος Μουζουράκης συνεχίζει για λίγο ακόμα τις εμφανίσεις του στη σκηνή του Anodos Live Stage, ύστερα από την παράταση που πήρε λόγω της αυξημένες προσέλευσης του κοινού. Δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες! Ποια θα είναι η επόμενη συνεργασία και οι επόμενες εμφανίσεις του; Σύντομα θα μάθουμε! Προς το παρόν, απόλαυσε το παρακάτω βίντεο με τη μοναδική αυτή μουσική συνάντηση!

Πάνος Μουζουράκης | Διασκέδασε με Δημάκη – Γονίδη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024