211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος | Συναυλία στη Ρόδο με την Αραβανή στο πλευρό του

Νίκος Οικονομόπουλος Συναυλία στη Ρόδο με την Αραβανή στο πλευρό του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι αναρτήσεις στα social media 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος το βράδυ του Σαββάτου έδωσε συναυλία στη Ρόδο δίπλα στη θάλασσα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, την περίοδο αυτή βρίσκεται σε εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, έχοντας φυσικά στο πλευρό του την αγαπημένη του Ευαγγελία Αραβανή, η οποία τον ακολουθεί και βρίσκεται στο πλάι του όποτε οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Δες επίσης:Έναστρον: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα και πάλι μαζί στη σκηνή!

Η Ευαγγελία, παρακολούθησε τη βραδιά μέχρι και το τέλος της μαζί με τον κοινό τους φίλο Χάρη Σιανίδη. Όλο το βράδυ η παρουσιάστρια με την παρέα της διασκέδασαν με τα κομμάτια του τραγουδιστή και αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ζευγάρι με την παρέα του αποχώρησαν το πρωί με σκάφος ενώ δεν παρέλειψαν να ποστάρουν βίντεο στο instagram. Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα, ενώ το τελευταίο διάστημα συγκατοικούν.

Δες επίσης:Ηλίας Καμπακάκης | Πού εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στην Αθήνα;

Μετά το τέλος των καλοκαιρινών αυτών εμφανίσεων, τον τραγουδιστή θα δούμε και πάλι στο Κέντρο Αθηνών, όπου τον απολαύσαμε και πέρσι τον χειμώνα. Ο καλλιτέχνης και το κέντρο έχουν ήδη δώσει τα χέρια και έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για το φθινόπωρο, κάτι που είναι ήδη γνωστό

Νίκος Οικονομόπουλος | Συναυλία στη Ρόδο με την Αραβανή στο πλευρό του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024