211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου | Συνεχίζει τη συνεργασία με τη Heaven Music

η Νατάσα Θεοδωρίδου χαμογελαστη υπογραφει την συνεργασια της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από την ανανέωση του συμβολαίου της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μόλις ανανέωσε το συμβόλαιο της με την Heaven Music, με την οποία συνεργάζεται εδώ και χρόνια. Ο νέος της δίσκος με την εταιρεία της αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και να μας εκπλήξει!

Δες επίσης: Apla Ellinika | Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έρχεται στον χώρο του!

Ο νέος ολοκληρωμένος δίσκος της τραγουδίστριας αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο από την Heaven Music και θα περιέχει 11 νέες επιτυχίες που έχουν γράψει ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι η πρώτη φορά που υπογράφει η ίδια την παραγωγή του άλμπουμ που έρχεται!

Δες επίσης:Οι πρεμιέρες της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις!

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη συνάντηση για την ανανέωση του συμβολαίου της! Παράλληλα, η τραγουδίστρια μόλις επέστρεψε από την Αμερική όπου βρέθηκε για περιοδεία με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και πλέον ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στην πίστα του Fantasia με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Για πρώτη φορά στην πορεία της βλέπουμε την τραγουδίστρια στη συγκεκριμένη πίστα και το μόνο βέβαιο είναι πως η συνεργασία αυτή θα μας ενθουσιάσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Νατάσα Θεοδωρίδου | Συνεχίζει τη συνεργασία με τη Heaven Music

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024