211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μελίνα Ασλανίδου | Στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για μια μοναδική συναυλία!

η Μελίνα Ασλανίδου φβτογραφιζεται για την συναυλια της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα πραγματοποιηθεί; 

Φέτος, η Μελίνα Ασλανίδου πραγματοποίησε πριν λίγους μήνες την πρώτη της πανευρωπαϊκή περιοδεία με απόλυτη επιτυχία, που αγκαλιάστηκε από το κοινό της στο εξωτερικό. Μάλιστα, η ερμηνεύτρια ταξίδεψε για εμφανίσεις ακόμα και στη Λατινική Αμερική.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Μετά το τέλος των επιτυχημένων αυτών εμφανίσεων συνεχίζει με εμφανίσεις στην Ελλάδα και τις πόλεις της. Το Σεπτέμβριο ωστόσο θα επιστρέψει με μια εμφάνιση στην Αθήνα και το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά για να είναι και πάλι κοντά στο κοινό της στην πρωτεύουσα. Στις 19 Σεπτεμβρίου η αγαπημένη ερμηνεύτρια ολοκληρώνει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την καλοκαιρινή της περιοδεία με τη μεγάλη αυτή συναυλία που αναμένεται να αφήσει το στίγμα της στην πόλη και έτσι να κλείσει μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, που εκτός από τις συναυλίες περιελάμβανε και τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στην Ιερά Οδό με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Αλλά και δισκογραφικά, ήταν επίσης μια δημιουργική χρονιά για εκείνη αφού κυκλοφόρησε τον δίσκο  «Ξημερώνει Κυριακή» με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Στο Βεάκειο Θέατρο, μεταξύ άλλων καλλιτεχνών θα εμφανιστεί και η Άντζελα Δημητρίου σε μια γιορτή για τα 40 χρόνια παρουσίας της στο μουσικό πεντάγραμμο.

Μελίνα Ασλανίδου | Στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για μια μοναδική συναυλία!

Μελίνα Ασλανίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024