211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρινέλλα: Στο χειρουργείο η τραγουδίστρια μετά από ατύχημα στη σκηνή

Μαρινέλλα που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επεισοδιακό φινάλε για την τραγουδίστρια

Η τελευταία βραδιά για το σχήμα του Διογένης Studio και τη Μαρινέλλα δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά αφού είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Η πτώση της έγινε καθώς κατέβαινε για να πάει στο καμαρίνι της χτυπώντας τον γοφό της. Μετά την πτώση της κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο όπου στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.   Σήμερα τελικά αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο σε ιδιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Ο στυλίστας της Έλενας Παπαρίζου, Al Giga, αποκάλυψε ότι η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού έπεσε από τις σκάλες στο νυχτερινό κέντρο όπου είχε βρεθεί από νωρίς χθες το απόγευμα.

Μαρινέλλα: Στο χειρουργείο η τραγουδίστρια μετά από ατύχημα στη σκηνή

Μαρινέλλα

Την βραδιά κάλυψε το υπόλοιπο σχήμα και χάρισε στο κοινό της πόλης μια μοναδική και ξεχωριστή τελευταία βραδιά. Ακόμα μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων έφτασε στο τέλος της, καθώς όλα τα χειμερινά σχήματα σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους. Πλέον αναμένουμε την ανάρρωση της αγαπημένης ερμηνεύτριας αλλά και τα επόμενα βήματά της, όπως και της; Έλενας Παπαρίζου αλλά και του Κώστα Μακεδόνα που συμμετείχαν στο επιτυχημένο σχήμα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024